Sinetit!

4.04.2016 - 19:21 / grimbird.




4 vastausta - “Sinetit!”

  1. Raunis Kirjoittaa:

    Romanttinen pupudraama!

  2. arua Kirjoittaa:

    Uusi tyyli ilmeisesti toimii, on niin luonteva tajusin vasta nyt että hahmoilla on leuka ja kaula. Ei silti että vanhassakaan vikaa olisi. 🙂

  3. Minorea Kirjoittaa:

    Mistä ostat sinettivahaa? Olen yrittänyt etsiä, mutta huonolla menestyksellä. Yksi vaha ei sulanut, toinen suli, mutta sulatti reiän paperiin (o_O) ja kolmas taas ei pitänyt kirjettä kiinni ei sitten millään.

  4. grimbird Kirjoittaa:

    Olen ostanut omat vahat HobbyPointista mutta muissakin askartelukaupoissa näkyy vahoja, usein aika pieninä tankoina jotka vähän epäilyttävät. Parhaat kokemukset ovat vahasta jossa lukee “PORVOON TEKNILLINEN TEHDAS OY”. Ne ovat sellaisia 15 tai 16 senttiä pitkiä pötkylöitä (arvio käytön jälkeisen pötkön perusteella). Huonoimmat kokemukset ehdottomasti hopeisesta pienestä tangosta jossa oli lanka sisällä muka sulatusta helpottamaan. Pöh! Langanpää palaa tuhkaksi ja loppu lanka on vain tiellä kun sulaa vahaa yrittää saada irti sen ympäriltä. Se hopeinen ei pysynyt edes kovin hyvin kiinni, siitä epäluulo pikkuisia tankoja kohtaan. Onnea metsästykseen!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja