Rautaprojekti 31

11.05.2013 - 18:48 / grimbird.




4 vastausta - “Rautaprojekti 31”

  1. Zuila Kirjoittaa:

    Hei! Olen mielenkiinnolla seurannut rautaprojektiasi! Onko hoito ollut kallista? Harkitsen nimittäin itsekin asiaa 🙂 Kun olin nuori, minulta kysyttiin HALUANKO raudat. Tyhmä kysymys, ei kukaan varhaisteini niitä halua, mutta tarvitsisi kyllä..

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Heip! On ollut kallista. Perussääntönä että on kalliinpaa kuin hinta-arvio jonka ensin saa. Hinta riippuu siitä pitääkö kojeistus laittaa sekä ylä- että alahampaisiin. Kyllä pitäisi aina selittää alaikäiselle että miksi ne epämiellyttävät hammastoimenpiteet olisi tehtävä. Möh!

  3. willle Kirjoittaa:

    Ihan rrrakastan blogiasi!

    Millaiset hampaat sinulla oli ennen? Uskaltaisitko piirtää niistä merkinnän nyt kun projektisi on loppusuoralla? Vai onko vielä kamalan paljon jäljellä?

  4. grimbird Kirjoittaa:

    Kiitos! =:D Loppusuoralla on projekti. Hyvä idea että vanhat hampaat näytettäisiin. En tiedä saisinko tehtyä pupua käyttäen tarpeeksi kuvaavan merkinnän. Olen kyllä miettinyt että pistäisin tänne röntgenkuvan joka päästäni otettiin ennen oikomista. Saatan myös saada omaksi valoksen hampaistani ennen oiontaa. Sitä voisin käyttää mallina. Kyselenpä seuraavalla oiontakerralla että otetaanko hampaista vielä muotteja jos vaikka saisi valoksista kuvan vierekkäin.

    Minulla oli ja on syväpurenta, eli purressa alaetuhampaat menevät yläetuhampaiden taakse. Sille ei oiottaessa tehty mitään. Se miksi menin oiontaan on että hampaani ovat kookkaat evätkä siksi mahtuneet kasvamaan siivosti, vaan ratkaisivat tilaongelman työntymällä eteenpäin. Sekä alhaalla että ylhäällä. Tämä häiritsi minua sen jälkeen kun siitä koulussa kerran huomautettiin. Ei tätä kyllä saa kunnolla kuvailtua näin sanallisesti. =:P

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja