Kauhea iltasatu

1.03.2013 - 19:19 / grimbird.




12 vastausta - “Kauhea iltasatu”

  1. jipe Kirjoittaa:

    Okei, en tiedä yritänkö tässä etsiä ylimääräistä syvällistä merkitystä, mutta mulle ainakin tuli tästä mieleen media ja ihmiset yleensä. Tiedotusvälineissä aina puhutaan mitä kamaluuksia tapahtuu, nähdään miten vaikkapa juuri lapsia koulukiusataan. Mutta silti asioille ei tehdä mitään. 🙁 Olisi kiva tietää mikä todella inspiroi tällaiseen sarjikseen?

  2. grimbird Kirjoittaa:

    En paljasta vielä mistä tässä sarjakuvassa on kysymys. Odotan ensin että joku arvaa vastauksen. Teen vielä toisen superpupu sarjiksen, josta inspiraationlähde on ehkä helpommin luettavissa. =:)

  3. Nana Kirjoittaa:

    Minä yhdistin Superpupun monenkin uskonnon jumalkuvaan. Osuinko oikeaan?

  4. Möme Kirjoittaa:

    Tästä voisi vetää kiintoisia yhteyksiä jumala-uskoon. Että ajatellaan olevan jonkun, joka voi tehdä mitä vaan, mutta joka silti ei tee mitään. 😉

    Kauhean surullista pikkupupulle.

  5. grimbird Kirjoittaa:

    Tinttidii! Oikein! pisteitä myös siitä että ette yhdistäneet mihinkään tiettyyn jumaluuteen. =:)

  6. nti Täti Kirjoittaa:

    Superpupulta puuttuu supervoima kyetä ja ehtiä auttaa kaikkia. Aika ahdistava supervoima kuulla silti kaikki avunhuudot ja tapahtumat. (täysin siis metaforasta irrallisena kommenttina)

  7. Amina Kirjoittaa:

    Henkii kuitenkin kristillistä maailmankuvaa. Esim. hindulaisuudessa ja buddhalaisuudessa ei ole samalla tavalla jaottelua hyviin ja pahoihin ihmisiin (ei kyllä kaikissa kristillisyyden tulkinnoissakaan). Mustavalkoisen moraalisen ylemmyyden ohella kristillistä on (yli)aistillinen kaikkivoipaisuus/-tietävyys. Polyteistisissa uskonnoissa jumalilla on kullakin omat tehtävänsä, eivätkä he ole kaikkivoipaisia, vaan tekevät suoranaisia virheitä ja moraalisesti kyseenalaisia asioita siinä missä ihmisetkin.

  8. grimbird Kirjoittaa:

    Sarjakuvan ekassa ruudussa todetaan että Superpupu pystyy mihin tahansa. Luetellut voimat ovat vain tarkennusta tähän.

    Amina on kyllä oikeassa siinä että kristinuskoa tässä lähinnä ajattelin.

  9. kiemura Kirjoittaa:

    En kyllä kertoisi tälläistä iltasatua edes mielikuvituslapsilleni, hehe! 😀

    Ensimmäinen tulkintani tästä oli oikeastaan paljon masentavampi kuin se mitä oikeasti tällä sarjiksella ajettiin takaa. Ajattelin että superpupu symboloi normaalia suomalaista ihmistä…kun suomalaiset ovat usein sellaisia, etteivät tee asioille mitään…katsovat vain julmasti vierestä kun jotain väärää tapahtuu eivätkä auta edes ihan mitättömän pienissä asioissa. Ainakin olen huomannut, että joidenkin random-helsinkiläisten omatunnoissa olisi aika paljon kehittämisen varaa. 🙁 Ärh!

  10. satu Kirjoittaa:

    pahoittelut kun käytin sarjakuvaasi :3 haittaisiko jos laitan tämän uudelleen asianmukaisilla linkeillä varustettuna?

  11. satu Kirjoittaa:

    http://naamapalmu.com/file/50996

    tässä olisi :3

  12. grimbird Kirjoittaa:

    Hei Satu! Kiitos kun otit yhteyttä! =:D

    Nyt on hyvä. =:) Olen iloinen kun jaat sarjakuvaani. Mutta kun sarjakuva oli naamapalmussa vain puolikkaana, niin mietin että ehtiikö sarjakuvan idea siitä välittyä. Sarjakuvassa kun on pieneen pupulapseen kohdistuvaa väkivaltaa. Kaikkea kauheaa sitä tuleekin piirrettyä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja