Rintaliivit

9.02.2013 - 19:59 / grimbird.
14 vastausta - “Rintaliivit”

 1. hiekkis Kirjoittaa:

  Tota on tullu mietittyä, ei niissä 10v sitten ollu läheskään kaikissa sitä superlonikerrosta. Se vois ehkä kanssa olla sen takia ettei nännit näy paidasta läpi(?).

 2. Minttu Kirjoittaa:

  Minua alkoi ottaa päähän sama asia noin vuosi sitten siinä määrin, että käytän nyt vaan sellaisia rintsikoita, joissa ei ole sitä sellaista muotoiltua kuppia tai kaaria ollenkaan. Koon lisäksi tuntuu, että puolipallon muotoisilla rintsikoilla ihan konkreettisesti joku muu muotoilee mun rinnat “sopivan muotoisiksi”. Nyt tuntuu kivemmalta katsoa peilistä: tältä mä näytän oikeasti:)

  Tavalliset rintsikat tuntuu myös mulle epämukavilta. Aikaisemmin yhdessä alusvaatekaupassa myyjä arvioi mun koon tosi tiukaksi ja sanoin, että se koko kyllä puristaa liikaa ja sain vastauksen, että “siihen tottuu”. Väkivaltaa naisia kohtaan?

  Mutta olisi kyllä kiva tietää, josko niille “kovemmille” rintsikoille olisi joku terveyteen liittyvä peruste. Se tuki on ainakin juuri yksi pointti, mulle ei tosin kovin tarpeellinen, kun oon sen verran pienirintainen.. kai?

 3. Miumau Kirjoittaa:

  Mulla on DD-kupin rinnat, ja oon löytänyt tasan yhdet rintsikat tähän kokoon missä on toppaukset (niitä markkinoitiin termillä sexy). Ok, en oo aktiivisesti tutkinutkaan markkinoita, lähinnä silloin kun tarvii uudet, enkä silloinkaan jahkaile kauaa. Luultavasti siis kyse on ihan ulkonäköasiasta, koska isotissinen jos kuka tarvis sit enemmän tukea, ja jos toppauksia ei tässä tissikokoryhmässä oo, niin voisi päätellä että terveysasiasta ei ainakaan oo kiinni…

 4. kulkutauti Kirjoittaa:

  Onneks monista saa ne täytteet silti ulos, vaikka niitä olisikin 🙂

 5. anonyymitissi Kirjoittaa:

  meille eriparirinnoilla varustetuille ne toppaukset on tarpeellisia.

 6. Otus Kirjoittaa:

  Itse tykkään topatuista etenkin talvella, kun en tykkää siitä tunteesta, että nännit jäätyy.

 7. Eerika Kirjoittaa:

  Juu, olen kanssa huomannu että vähän isommissa kuppikoissa ei mitään toppauksia enää ole. Tosin en ole vuosiin löytänyt sopivia liivejä muualta kun erikoisliikkeistä, joten mun tiedot massamarkkina-rintsikoista on aika olemattomat; niissä voi hyvinkin olla fyllinkiä isoissakin koissa. Ja ne toppaukset ei tosiaan mitenkään tue yhtään mitään, muuta kun ehkä sitä että näköjään kaikkien pitäisi olla kauheita povipommenja riippumatta miten paljon sitä rintaa löytyy alkujaan. :/

  Itte en toppauksista välitä muuta kun koon säätelyssä; kun jos on toinen rinta toista isompi, niin valitsee kuppikoon sen isomman rinnan mukaan ja sitten vaan toppaa pienemmän tissin niin että kuppi on sillekkin hyvä.

 8. grimbird Kirjoittaa:

  En tainnut tuolla reissulla törmätä yhteenkään rintaliiviin, jossa toppaukset eivät olisi olleet kiinteät, ja silloinhan niistä ei ole hyötyä eriparisuuden suhteen. Pitäisi olla sellaisia sitten mitä joskus aiemmin näki, että niissä oli tasku sisällä. Sai erikseen ostaa erilaisia täytepusseja.

 9. Katja Kirjoittaa:

  Mie kyllästyin etsimään sopivia tissiliivejä ja aloin käyttämään vain urheilutoppeja. Pysyy tissit paikallaan. Varustuskin näyttää sitten pienemmältä, eli huijaan väärään suuntaan :).

 10. Canelia Kirjoittaa:

  Olen kironnut samaa asiaa ainakin vuoden ajan, eniten ärsyttää nämä “+2 cup sizes!!1!” -vempeleet. Etenkin, kun itsellä on B-kuppi, niin tuntuu että niihin olisi sitten pakko tunkea jotain täytettä. Typerää.

  Mietin kaupoissa sitäkin, että minkälaista kuvaa tämä nyt taas sitten antaa nuorille tytöille – kaikilla pitäisi olla jonkun standardin kokoiset tissit? Ja mielellään tosiaan sitä DD:tä.

 11. nti Täti Kirjoittaa:

  Rintaliiveihin erikoistuneissa kaupoissa on ilokseni hyvä valikoima toppaamattomia liivejä. Ja saa myyjän sanomaan, ovatko liivit oikean kokoiset, vai eivät. Tykkään.

 12. tuuna Kirjoittaa:

  Aiheen vierestä, mutta pakko kommentoida: kirjain ei yksinään kerro yhtään mitään rintojen/rintaliivien koosta – verratkaa vaikka tämän linkin takaa löytyvän kuvan 70D- ja 90D-liivejä.

 13. tuuna Kirjoittaa:

  Linkki ei jostain syystä tullut äsköiseen viestiin näkyviin: http://branightmares.blogspot.fi/2012/02/rintaliivien-rinnakkaiskoot-sister.html

 14. JohannaH Kirjoittaa:

  Olen löytänyt kotikaupunkini sekatavara-vaatekaupasta toppimallisia mutta kuitenkin aikuisille tehtyjä liivejä, joissa on irrotettavat toppaukset ja olkaimet. Pidän kevyesti topatuista liiveistä, koska tosiaan ei ole pelkoa, että nännit näkyisivät läpi ja pienirintaisena tykkään myös siitä, että vaatteet istuvat myös rinnan kohdalta eivätkä lökötä mitenkään – tässä pienestä toppauksesta on hyötyä. En kuitenkaan kaipaa mitään megaboobseja, joten kevyt toppaus riittää. Kovetettuja tai kaarituellisia liivejä en käytä ollenkaan, ne tuntuvat ihan kauheilta etenkin, kun on vuosia käyttänyt tuettomia ja mistään päin kiristämättömiä alusvaatteita. En tajua niiden kaaritukien tarpeellisuutta pienirintaisille ollenkaan. Suurimmassa osassa liiveistä ongelmana ovat myös olkaimet: jos olkaimia ei saa irti ja takaa ristiin, ne eivät pysy olkapäilläni. Ristiin menevissä olkaimissa tosin on ongelmana, että olkaimet näkyvät monien vaatteiden kaula-aukoista mutta se on pieni ongelma putoiluun verrattuna.

  Näille omille löydöilleni lisäplussa on neutraalit värit: musta ja harmaa.

  Välillä kyllä ihan ihmettelen, miten vaikeaa mukavien liivien tekeminen voi olla…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja