Piirtäjäbattle osa 4

9.08.2012 - 20:32 / grimbird.


 

 

 

 

 

 

Taiston edellinen osa: http://kiemura.sarjakuvablogit.com/2012/08/05/piirtajabattle-osa-3/

Kategoria: Enemmän tai vähemmän tosikertomuksia, Harmaan pupun päiväkirja, Sarjakuvapiirtäjäbattle.9 vastausta - “Piirtäjäbattle osa 4”

 1. Pekka Kirjoittaa:

  No nyt! Hienoa hienoa pauketta!

 2. Eerika Kirjoittaa:

  AHAHAH!!
  Hetken ajattelin että ihan oikeesti olit piirtänyt ton verellä.

  Tämä on ihan mahtavaa! 😀

 3. Lolita Kirjoittaa:

  Vasenkätisyys itseasiassa haitta!:(
  Kun opetetaan kirjoittamaan vasemmalta oikealle, niin tosi usein tulee sitten alettua piirtääkin vasemmalta päin, ja sitten se vasen käsi hyökkää ja sotkee, njääh!

 4. grimbird Kirjoittaa:

  Hih! Uskon tietysti että ainakin osa Kiemuraisen sotkemisesta johtuu vasenkätisyydestä. Ja varsinkin sarjakuvien kanssa tulee varmasti ongelmaa. Kiemurasta on vaikea sanoa mitään negatiivista, joten hyökkäsin alhaisesti. =:D

 5. kiemura Kirjoittaa:

  Tulet niin katumaan tätä… -_- <—tuomion katse Orava saikin tällä kertaa kunnon läksytyksen! Yhyy, luonnoskirjani!!! :'O ja sotku…se on totta, snif! Mutta odotahan vaaann!!!!! P.S. Upeaa, upeaa jälkeä!!! Samaistun pommioravaan koska se muistuttaa niin paljon yhtä sarjishahmoani! Ja tuo minisarjis otsikossa on hienoutta, tyylikästä!

 6. kiemura Kirjoittaa:

  Vaikka jos ollaan totuudenmukaisia, en ikinä heittäisi Batman-sarjiksiani noin kovakouraisesti! Mutta mangaa sen sijaan…>: D

 7. grimbird Kirjoittaa:

  Ehkä se oli Japanissa piirretty Batman sarjis! http://25.media.tumblr.com/tumblr_l18s5blo881qacl57o1_400.jpg

 8. T Kirjoittaa:

  Muun muassa Michelangelo Buonarroti ja Leonardo da Vinci olivat vasenkätisiä, eikä heidän taiteensa ole minusta sotkuista. Ehkä se on sitten vain harjoituksen puutetta, että tulee sotkua.

 9. kiemura Kirjoittaa:

  Voi olla, mutta riippuu myös välineistä. Ehkä heidänkin luonnoskirjoissa oli sotkua. Silloin ei tainnut lyijäreitä pahemmin olla, mikä varmasti helpotti vasenkätisiä taiteilijoita. 😉 Jos piirtäisin luonnoksenikin oikealta vasemmalle ja vain yhdelle sivulle luonnoskirjaan (eikä molemmille vierekkäisille sivuille) sotkua ei syntyisi…tai jos käyttäisin kovempaa lyijykynää.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja