Rautaprojekti 19

28.02.2012 - 6:22 / grimbird.




4 vastausta - “Rautaprojekti 19”

  1. Kristiina Kirjoittaa:

    Hei! Suosittelen hammaslankainta hammaslangan sijaan! Se on paljon helpompi ja on saanut itseni innostumaan hammasvälien puhdistuksesta. Marketeista löytyy, semmoisen varren päässä on hammaslangan pätkä ja sillä hammasvälien läpikäynti onnistuu ilman että sormien verenkierto lakkaa. 🙂

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Kiitos neuvosta, varmaan ostan sellaisia oionnan jälkeen, sillä lankaaminen on tylsää hommaa. Äidillä taitaa olla myös sellaisia.
    Tällä hetkellä kojeissa oleva metallilanka estää langan käytön normaalilla tavalla. Lanka on pujotettava metallilangan ali. Tätä varten suositeltiin jotain super flosh lankaa jonka toinen pää on kovetettu tällaisen operaation helpottamiseksi. Väsyneenä jää kuitenkin helposti käyttämättä. =:P

  3. Topsu Kirjoittaa:

    Joskus aikanaan myytiin hammasvälihuoltotarkoituksiin sellaisia sähköhammasharjan näköisiä laitteita, joissa oli harjan tilalla kapea suutin, josta suihkuaa ohut vesisuihku. Se vaikutti tosi kätevältä, ei tarvitse amputoida sormenpäitä eikä nirhata vahingossa ikeniä verille.

    En ole vuosiin nähnyt niitä myynnissä, minne lie kadonneet?

  4. grimbird Kirjoittaa:

    En ole koskaan kuullutkaan sellaisista suihkimista. Voisiko olla että vesisuihku on liian kova ikenille ja siksi niitä ei enää myydä. Ei sieltä varmaan kauhealla voimalla vettä tule, mutta heti tuli mieleen vesisaha ja hiekkavesipuhallus.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja