Kesäprojekti

21.02.2012 - 6:25 / grimbird.




6 vastausta - “Kesäprojekti”

  1. Juho Kirjoittaa:

    Dinosaurukset eivät ole keksittyjä otuksia, joten niihin ei voi olla kellään tekijänoikeutta. Eri asia jos kuvaisit fumettisi Hämähäkkimiehellä ja Teräsmiehellä (jolloin saattaa loukata Marvelin/DC’n rekisteröityjä tavaramerkkejä).

    Mutta jopa silloin;

    \4 §
    Sillä, joka on kääntänyt teoksen tai muunnellut sitä tahi saattanut sen muuhun kirjallisuus- tai taidelajiin, on tekijänoikeus teokseen tässä muodossa, mutta hänellä ei ole oikeutta määrätä siitä tavalla, joka loukkaa tekijänoikeutta alkuperäisteokseen.

    Jos joku teosta vapaasti muuttaen on saanut aikaan uuden ja itsenäisen teoksen, ei hänen tekijänoikeutensa riipu tekijänoikeudesta alkuperäisteokseen.\

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Kuitenkin hyödyn jonkun toisen taiteellisesta panoksesta ja osaamisesta. Mutta kiitos valistuksesta.

  3. Pekka Kirjoittaa:

    Olen kyl nähnyt valokuvasarjakuvia jotka on tehty leluilla (mutten äkkiä löytänyt yhtään esimerkkiä).

  4. Juho Kirjoittaa:

    Tuossa tarkoituksessa ne muovidinosaurukset ovat taidetarvikkeita siinä missä käytetyt vessapaperirullat, pensselit ja paperit.

    Näkyyhän telkkarissakin ihmisten päällä vaatteita ja ympärillä tavaroita jotka ovat jonkun muun kuin rekvisiitta-yksikön tekemiä.

  5. grimbird Kirjoittaa:

    Okkei! Sitten voisin jo tänään käydä katsomassa mitä lelukaupasta löytyy!

  6. grimbird Kirjoittaa:

    Ostin pienen ruskean allosauruksen ja pyysin liikkeeseen stegosauruksen! Ja kirjoitin sähköpostia Schleichille ja saan nyt ihan luvan kanssa tehdä dinosarjiksia. =:D Ja pyysivät että laitan linkin heille kun saan niitä tehtyä. Täytyy varmaan tehdä englanniksi.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja