Erilaisia sarjakuvia

2.02.2012 - 6:21 / grimbird.




9 vastausta - “Erilaisia sarjakuvia”

  1. Juho Kirjoittaa:

    Toisiksi alimman rivin vasen ruutu pelottaa minua jostain syystä hirveästi. Ja toisen rivin oikeanpuoleinen melkein yhtä paljon.

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Pöö! 😀

  3. ty Kirjoittaa:

    Heip. Minun on nyt hieman pakko kommentoida, ehkä vähän asian sivusta, ja ehkä hieman epäloogisesti, mutta kuitenkin.. Erilaisten sarjakuvien lukemisesta ja lukemattomuudesta. Itse kuulun niihin, jotka itsepintaisesti lukevat melkein kaiken mitä eteen tulee. Tai antavat edes mahdollisuuden silloiselle luettavalle. On törmätty sarjakuvaromaaneihin, joidenka piirustus- ja ilmaisutyyli on ollut (henkilökohtaisesti koettuna) niin vastenmielinen etten olisi kyennyt lukeamaan tarinaa pidemmälle, ellei juuri tämä tarina olisi ollut niin hyvä ja tempaissut mukaansa. On yritetty lukea muutamaakin sarjakuvaa, vaikka se piirrustustyyli nyt sattuukin kaikessa runsaudessa aiheuttamaan juuri minulle päänsärkyä… Toisaalta olen löytänyt pieniä timantteja vain vahingossa, satunnaisesti nappaamalla albumin taikka lehden sieltä tai täältä edes katsomatta sisältöä. Erityisesti kirjastot ovat tähän käteviä, ilmiselvistä syistä. Myöhemmin ko. opus on voinut löytyä niinkin, että sen on ollut mahdollista hankkia omaksi. Lukukokemuksen äärelle jälleen palattaessa voi vain imetellä, miten satunnaisesti hyviä asioita löytää. Pontti on siis siinä, että vaikka ensisilmäykseltä sarjakuva ei mitenkään vaikuta miellyttävältä taikka antoisalta omaan silmään, saattaa se mahdollisuuden saatuaan paljastua todella antoisaksi lukukokemukseksi. Eli rohkeudella vain kokeilemaan 🙂

  4. azugi Kirjoittaa:

    Vähän sama vika itellään. : / Pitäis vaan laajentaa omaa makuaan, kun ois niin paljon hyviä sarjakuvia joita lukea, jos vaan tykkäis tyylistä!

  5. ty Kirjoittaa:

    haha- tuolla on senverta paha typo että joudun korjaamaan näin jälkikäteen- olen imettelyllä tässä tarkoittanut ihmettelyä 🙂 … vaikka jotkut sarjakuvat ovatkin syötävän hyviä, en menisi kokeilemaan …

  6. grimbird Kirjoittaa:

    Jätin typon korjaamatta vaikka olisin voinut. oli niin herkullinen. 😀

  7. montrith Kirjoittaa:

    Huono tarina häiritsee mua enemmän kuin huono kuvitus, ehkä siksi että olen enemmän literature tyyppi XD Tosin jos on ihan karsean näköistä niin voi olla vaikea kyllä lukea sarjista. Nää puput on kyllä hauskan näköisiä!

  8. grimbird Kirjoittaa:

    Niin onhan visuaalinen tyyli yksi tapa luoda tunnelmaa sarjakuvaan. Sama tarina voi tuoda eri tavoin piirrettynä keskittää lukijan huomion eri asioihin tai saada hnet etääntymään tai tuoda lähemmäs aihetta.

  9. Henna Kirjoittaa:

    Minulla on sama juttu kirjojen suhteen. Useimmiten miesten kirjoittamat kirjat ovat niitä, jotka saan ehkä aloitettua, mutta jätän ne luvun tai kahden jälkeen.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja