Ulkonäkö

14.01.2012 - 11:55 / grimbird.


 

Ärsyttäviä varjoja ylhäällä skannauksen jälkeen. Hmmm… Pitää ryhtyä repimään sivut irti ennen skannausta niin kierrelehtiön kierteet eivät ole tiellä.

Kategoria: Harmaan pupun päiväkirja.



3 vastausta - “Ulkonäkö”

  1. Kristiina Kirjoittaa:

    Hyvä aihe, mikä mietityttää itseänikin! Toisaalta ei ympäröivää maailmaa voi kokonaan kieltääkään, kun se kerran on olemassa, mutta sitä kyllä pitäisi ehkä muuttaa erilaiseksi..

    Bikinirajojen höyläily-aihetta olen toisinaan pohtinut ja toivoisin, että tulisi myyntiin nättejä aluspöksyjä, joissa olisi vähän “lahjetta”, niin se “ongelma” (ja tämä on taas tätä, että eihän luonnollisuutta pitäisi kutsua ongelmaksi, mut nytkin teen niin :S) poistuisi… 😉

  2. Juho Kirjoittaa:

    Kierrelehtiöstä. Eikö olisi helpompaa vain jättää sivun ylälaita tyhjäksi, jolloin se “värivirhe”-alue leikkaantuu ulos? Sarjakuvat olisi siten helpompi myös säilyttää kronologisessa järjestyksessä toisiinsa nähden.

    Tykkään mainoksista ennenkuin niissä alettiin myymään ulkonäköä. Tiedäthän, silloin kun mainoksissa vielä kaupattiin luonteenpiirteitä ja taitoja; http://planetoddity.com/wp-content/uploads/2010/10/vintage-women-ads-1.jpg.

    Ja tietenkin tämä; http://www.youtube.com/watch?v=VssO5bKFJU0

    (Myös naisen asema suhteessa mieheen oli jännittävä, mutta se on toinen juttu.)

  3. grimbird Kirjoittaa:

    Jos jätän ylälaidan tyhjäksi, minulle jää vähemmän tilaa piirtää. Kiitos linkeistä! 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja