Seuraa!

19.12.2011 - 6:03 / grimbird.




7 vastausta - “Seuraa!”

  1. Simppa Kirjoittaa:

    Itelle ku iskee orpo olo niin alkaa päässä soimaan se “minä olin ehkä yksinäinen, mutten yksin ollut milloinkaan, aina oli mulla kaverina mun vanha akustinen kitara”
    Tismaallen sama laulu aivan joka ikinen kerta. Argh:(
    Ei yksin kotoilussa oo mitään vikaa, mut jos se joskus alkaa ahistaan, nii lähe kaupungille kävelemään ja kato ihmisiä silmiin, äläkä lopeta enne ku joku kattoo takas ja hymyilee.

  2. nepi Kirjoittaa:

    Niin tuttu tunne. Ikävä kyllä : <

  3. Jiu Kirjoittaa:

    Huh! Hämmentävää. Oon myös ennen ollut helposti yksinäni viihtyvä ihminen, mutta jokin on muuttunut ja yksinolo tuntuu nykyään enimmäkseen pahalta, vaikka sitäkin tiedän tarvitsevani. En vaan näin paljon. Elämä valuu ohi-tunne on paha.

    Sun blogista tuli mun lemppari heti kun löysin sen, paljon tuttuja fiiliksiä. Olispa jännä tavata joskus. Jatkan seuraamista. 🙂

  4. grimbird Kirjoittaa:

    Kiitoksia! 🙂 On aina mukava kuulla että on samoin ajattelevia otuksia. Vaikka ei tietenkään ole mukavaa että toisillakin on yksinäistä.

  5. Azugi Kirjoittaa:

    Tiedän tunteen, myllersin elokuu-lokakuun vaihteen samoissa fiiliksissä. Se oli aika hirveää. Mut noiden kuukausien aikana huomasin, että auttaa jonkin verran, kun miettii niitä kavereita jotka jo itsellään on. Suurin osa omista läheisistä ystävistäni asuu muualla, joskin yksi onneksi muutti vasta samaan kaupunkiin jossa itsekin asun. Se on raskasta jos ei yksinäisyydenpuuskissaan voikkaan turvautua kehenkään läheiseen kaveriin, mutta jo pelkästään heidän ajattelemisensa auttaa vähän. Helpottaa, kun tiedustaa, että itsellään on kavereita, vaikka he eivät olisikaan tässä ja nyt fyysisesti läsnä. Tsemppiä!

  6. grimbird Kirjoittaa:

    Kiitos Azugi! Olen ollut tällä viikolla aktiivinen ja keksinyt puuhaa jokaiselle päivälle. 🙂 Sitten onkin jo joulu!

  7. Itsme Kirjoittaa:

    Valitettavan tuttu fiilis. Itsellä auttaa kans just että jotain puuhaa saa keksittyä. Tietty tossa tilassa ei välttämättä oo aina niin paljon voimia mitään tehdä niin joskus se on vähän niin ja näin. 😀

    Ja sitten tietty ihmisten ilmoille / kavereiden kiusaks aina kun mahdollista! ^^

    Tsemppiä!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja