Tissit

2.12.2011 - 6:26 / grimbird.




9 vastausta - “Tissit”

  1. Eerika Kirjoittaa:

    Tämän pitäisi olla mahdollista myös oikeassa elämässä. “Pop!” ääniefektillä höystettynä tietty.
    Mutta miksi rintojen pois menosta ei lähde ääntä?

  2. JussiP Kirjoittaa:

    Perinteisiä sarjakuvissa käytettyjä naisten merkkejä:

    – silmäripset
    – rusetit
    – röyhelöhameet
    – vaalenpunaiset vaatteet

  3. nokkasiili Kirjoittaa:

    Luonteenpiirteistä, ajatuksista, vaatteista tai kasvoista… Ihan luetellakseni muutamia ensin mieleen tulevia sun loihtimiasi “tunnisteita” pupuhahmoille !

  4. grimbird Kirjoittaa:

    Eerikan kysymykseen vastaan että unohdin, enkä myöhemmin keksinyt sopivaa ääntä. O_O

  5. Maiken Kirjoittaa:

    Ei sukupuolella ole mitään väliä, yksilöillä on. Eli ei tarvitse mitään tunnisteita.(+ ei ajatukset, vaatteet tai luonne kerro, onko kyseessä nainen/mies/joku kolmas). Eikä tarviikkaan, koska sillä ei ole mitään väliä!
    P.S: ihana blogi!

  6. grimbird Kirjoittaa:

    Naulan kantaan veikkonen! =:3 Joskin on asioita joita teen vain oman sukupuolen läsnäollessa, kuten vaihdan vaatteet. Joten käytännössä on tilanteita, joissa sukupuolella on minulle väliä. Mutta tärkeissä asioissa ei ole väliä.
    P.S: Kiitos!

  7. Jipe Kirjoittaa:

    Minusta on hienoa että puput ovat niinsanotusti sukupuolianonyymejä! Ainahan jollekin voi hameen panna jos haluaa mutta minusta liioitellut silmäripset, meikki tai tämmöinen perinteinen feminiininen korostaminan vain pilaisi koko jutun. Eihän oikeistakaan pupuista näe heti päälle että onko ne poikia vai tyttöjä – eikä sillä sukupuolella loppujen lopuksi ole väliä. 🙂
    Ihana blogi tämä, puputeema toimii hirmu hyvin ja sitä on kiva seurata. On myös loistava juttu kun päivittelet usein – piristää aina mukavasti päivää!

  8. grimbird Kirjoittaa:

    Kiitos! Olen yrittänyt päivittää joka päivä, mutta nyt on joulun aikaan tulossa taukoa.

  9. Leea Kirjoittaa:

    Liityn joukkoon, joka sanoo ettei sillä ole väliä – jotkut tuntemukset ja pohdinnat ovat ennemmin universaaleja kuin sukupuolispesifejä, ja joskus tulkinnanvara tuo oman lisänsä tarinaan.

    Piirsin joskus aikaisemmin sarjaa, jossa osalta hahmoja oli sukupuolet tietoisesti häivytetty, alkuhämmennyksen jälkeen osa lukijoista piti sitä hyvinkin vapauttavana.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja