Rautaprojekti 15

3.11.2011 - 14:02 / grimbird.


 

Huomatkaa kummallinen vatsastapuhumisefekti kahden viimeisen puhekuplan kanssa. Pupujen maailmassa tapahtui aikavääristymä.

Kategoria: Harmaan pupun päiväkirja, Rautaprojekti.



6 vastausta - “Rautaprojekti 15”

  1. Juho Kirjoittaa:

    “Aikavääristymä”

    Ms., your Star Trek is showing.

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Star Trek… Aah!

  3. Iida Kirjoittaa:

    Mullakin on raudat. Ne on nyt ollu n. puoltoista vuotta ja kyllä ne ainakin mulla oli/on kipeet enemmän kun sen pari päivää toimenpiteiden jälkeen. Varsinkin alkuaikoina oli vaikka kuin outoja tuntemuksia, varsinkin kun mul on vielä kitalaessa sellanen kaari. Ja alahampaat oli tosiaan pahat. Nyt oon jo kyllä niin tottunu ja uskaltautunut ottaa värillisiä rinkuloita päivää piristämään!:D Mut tsemppii projektiin!

  4. grimbird Kirjoittaa:

    Oho! En tiennyt että niihin saa värillisiä rinkuloita. Kipujen aikana muistutan itseäni siitä että se tarkoittaa jotain tapahtuvan. Minulle se metallikaari jättää joskus hauskan jäljen kieleen. 😀

    On hienoa kuulla oikomistarinoita. Se auttaa jaksamaan. Tällä viikolla eräs kurssitoveri kertoi äitinsä aloittaneen oikomishoidon kuusikymmentä vuotiaana. Toivon itse saavani nämä ulos ennen kuin täytän kolmekymmentä.

  5. Iida Kirjoittaa:

    Joo, en tiedä johtuuko siitä, että ittellä raudat->kiinnittää enemmän huomiota asiaan, mutta yhä useammalla aikuisella tuntuu olevan raudat nykyään.
    Ja niistä väreistä, että mun oma oikoja ei ollut tajunnut kertoa mulle niistä, mutta sitten mulla oli kerran toinen oikoja, joka heti ehdotti niitä. Siihen saakka olin luullu et niitä on vaan lapsille! Että kannattaa kysyä!:) Oli sitten pakko piirtää juttu värillisistä rinkuloista kun tuli puheeksi!:) ja oon tehny yhen toisenkin jutun jos kiinnostaa käydä kattoo:
    http://iiduska.sarjakuvablogit.com/category/hammasraudat-b/
    Piti nyt tälleen kökösti laittaa toi linkki, kun en ymmärrä mistä saisin tuon mun nimen sellaseksi kivaksi linkiksi, josta pääsis suoraan mun sivulle. :/

  6. grimbird Kirjoittaa:

    Kiitos linkistä! Naureskelin raastamiselle. :>

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja