Rautaprojekti 10

3.10.2011 - 21:11 / grimbird.


 

Nämä neljä piti alunperin julkaista erikseen, mutta koska raudat ovat olleet suussa jo muutaman viikon niin pitää vähän kiriä.

Kategoria: Harmaan pupun päiväkirja, Rautaprojekti.



4 vastausta - “Rautaprojekti 10”

  1. Aino S Kirjoittaa:

    Mä teen “ruisleipäpizzaa”, ruisleipää, tomaattimurskaa, juustoa, mausteita ja täytteitä mikroon – pehmittää ruisleivän ja voi syödä aroillakin hampailla. Muuten en koe että raudat enimmäkseen haittais puremista.

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Kuulostaa herkulta! Täytyy kokeilla. Minulla etuhampaat ovat olleet niin arat etten ole saanut niillä paljoakaan aikaan. Takahampaissa ei mitään ongelmaa.

  3. norpatti Kirjoittaa:

    Aagh tulee niin omat rauta-ajat mieleen. Mulla oli koko ala-asteen, YLÄASTEEN ja vielä lukiossakin raudat. Monenmoista viritelmää (niskavedot ja kaikki). Tietty ihan kiva, et homman sai sillon ilmaseks, mut olis monilta nälvimisiltä välttyny ja vieläkin joskus nauraessa peitän suun vaistomaisesti kädellä. Toffeeta ei oo edes tehny mieli sen jälkeen. Nykyisin kantaisin kyllä raudat ylpeydellä, mut varmaan valittaisin enemmän. Teininä kestin kivut yllättävän hyvin.

  4. grimbird Kirjoittaa:

    Ooo! Yllättävän monella joiden hampaita olen salaa kadehtinut on ollut raudat nuoruuden päivinä. Kauhean pitkän ajan sait rautoja pitää.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja