Nostalgiakollaasit 1

19.08.2011 - 21:15 / grimbird.


Heipsan!

Mainitsit vanhat sarjikseni aiemmassa merkinnässä: https://grimbird.sarjakuvablogit.com/files/2011/08/vanhatsarjiksetpieni.jpg

Nyt perjantai-illan huumassa aloin valokuvaamaan osia niistä, sekä niihin liittyviä yksittäisiä kuvia. En kuitenkaan mitään kokonaista tarinaa. Ja uskokaa että näin onkin paljon parempi. Ainut ihminen joka on lukenut nuo sarjakuvat kokonaan on Anri. Häneltäkin teki mieli repiä pari vihkoa käsistä kun viimeksi niitä tarkastelimme. Osittain huonon piirrosjäljen ja enimmäkseen huonojen tarinoiden takia. On kuitenkin hauska katsoa joskus menneeseen ja todeta että jotain kehitystä on tapahtunut.

 

Kategoria: Yksinäisiä kuvia.



4 vastausta - “Nostalgiakollaasit 1”

  1. Juho Kirjoittaa:

    Kiitos että laitoit. Näiden nähtyä ymmärtää paremmin sun uusiakin töitä.

    Ja on nämäkin hienoja!

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Iiks! Katsotko nyt uusia töitä uudessa valossa?

  3. Juho Kirjoittaa:

    Kun katsoo vain sun uusia töitä, niin ne näyttävät niin helpoilta ja valmiiksi syntyneiltä. Kun näkee näitä vanhojakin, niin huomaa kuinka olet nähnyt aikoinaan vaivaa sen helppouden eteen (vaikka oletettavasti nämä ovatkin niitä paremmasta päistä olevia, jotka eniten muistuttavat \uusia\).

    Olisi tosi hienoa nähdä niitä piirroksia, joita aloit tehdä sen jälkeen kun siirryit pois abstrakteista aiheista jossa kymmenkulmainen objekti jonka alla oli kaksi pyörää esitti autoa.. eivät varmaan olisi kovin näyttäviä, mutta niiden jälkeen osaisi noita uusiakin arvostaa ihan eri tavalla.

  4. grimbird Kirjoittaa:

    Ehkäpä voisin ottaa seuraavalla kerralla kuvia lapsuuden töherryksistä. Äiti on säilyttänyt meidän piirrokset ja tehnyt niistä jokaiselle oman kirjan.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja