Lisää lapsuusmuistoja

17.10.2010 - 8:00 / grimbird.




6 vastausta - “Lisää lapsuusmuistoja”

  1. jussip Kirjoittaa:

    Koululiikunta muuttui paljon mukavammaksi kun keksi mennä heti alkuun vaihtopelaajaksi ja ei edes yrittänyt kentälle. Ei tullut hikikään.

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Meillä ei valitettavasti käytetty vaihtopelaajia. Sain kuitenkin kokea oikeutta kun sählypallo läimäistiin kerran takapuoleeni. Maalivahti alkoi nauraa ja päästi samalla yhden pallon ohitseen. Ha!

  3. inkubi Kirjoittaa:

    Tuttu tunne. Muakaan eivät ois halunneet joukkoihinsa vaikka esim. polttopallossa mua ei meinannut saada palamaan millään. 😀 Ei vain voi ymmärtää joitakin ihmisiä…

  4. grimbird Kirjoittaa:

    Lapset ovat julmia. Ja liikunnanopettajille olisi järjestettävä koulutusta jotta he oppisivat tunnistamaan tilanteen joka johtaa siihen että joku tuntee olonsa syrjityksi. Tuosta joukkueenvalinnasta kerran valitinkin, mutta en muista tuliko asiaan muutosta. Onkohan koululiikuntaan tullut muutoksia. Siitä on kymmenen vuotta kun viimeksi koulutunneilla liikuntaa harrastin. Ai kauheaa. 😀 Ei ihme että kunto tippuu.

  5. Elmeri Kirjoittaa:

    Hehei! Useissa kouluissa tämä huutosakki-käytäntö on lopetettu, ja joukkueet muodostetaan tekemällä jako kahteen.

  6. grimbird Kirjoittaa:

    Lohdullista tietää. Jakomenetelmää meilläkin käyteltiin välillä. Kyllä silloinkin pääsi harmittamaan, jos joku ääneen valitti jaon lopputulosta.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja