Foolihappo+B12

12.10.2017 - 11:26 / grimbird.
8 vastausta - “Foolihappo+B12”

 1. Aurora Kirjoittaa:

  Tiedän niin tämän tunteen! Neuvolassa sitten alkavat kysellä, että syöthän sinä sitä ja tätä, eikä kukaan ole vaivautunut aiemmin kertomaan, että niitä pitäisi naamaansa tunkea.

  Mutta silti yksi tärkeimmistä – jota kukaan ammattilainen ei myöskään koskaan mainitse – on maitohappobakteerit. Suosittelen mutustamaan niitä koko raskauden ajan ja sen jälkeen. Se helpottaa pienen keskeneräistä suolistoa toimimaan. Ja kuten varmaan arvaatkin, niin synnytyksen jälkeen kyllä kysellään, että olethan varmasti syönyt näitäkin. Raah.

 2. Heidi Kirjoittaa:

  Jos et syö pelkkää styroksia ja juo akkuhappoa, sun vauvasi voi oikein hyvin. Olet hyvä äiti, kun huolehdit, mutta yritä olla stressaamatta liikaa, ihan itsesi takia. Raskausaika on turhan täynnä kaikkia “et saa” ja “sun täytyy” -pelottelua.

  Minustakin tuli ihan hyvä, vaikka äitini elikin pääsääntöisesti keitetyllä maksalla (!) mua odottaessaan.

  Onnea odotukseenne!

 3. grimbird Kirjoittaa:

  Iik iik! Eipä ole kukaan maitohappobakteereita maininnut. Kiitos! Ja todellakin RAAAH!

  Minulle on tässä yritetty jankuttaa että stressaaminen ei ole hyväksi, joten olen yrittänyt miettiä iloisia juttuja, välillä se on kyllä vaikeaa.

 4. Muhvu Kirjoittaa:

  Joo kyl ne vauvat ja äidit on aina ennenkin pärjänneet ilman mitään vitamiinilisiä, tuskin kovin vakavaa! syötte terveellisesti ja hommaat aikanaan mukulalle rokotukset, eiköhän sillä pärjää.

 5. Kettu Kirjoittaa:

  “Ilman sikiö ei kehity oikein.” Vai niin. Mitähän epäsikiöitä me sitten ollaan, joiden äidit ei taatusti ole popsineet jotain foolihappoa ja B12- vitamiineja purkeista, vaan vetäneet tyytyväisinä ihan tavallista kotiruokaa.

  Tuntuu, että maailma on täynnä vaaroja ja tee sitä äläkä ainakaan tee tätä- neuvoja. Ja mikä pahinta, jotkut tuntuu menevän jopa päällekäin!
  Sinä oot hyvä äiti, kun haluat tarjota pienelle parasta jo nyt, mutta jos syöt normaalisti ja seuraat vähän miltä susta ittestäs tuntuu, niin pienestä tulee hyvä.
  Ja toki joo, jos sulle tulee parempi olo siitä että syöt foolihappoa ja vitamiineja, niin syö ihmeessä. Ei se huono omatunto niin kiva juttu ole. Mutta koita olla stressaamatta paljoa, vaikka se onkin helpommin sanottu kuin tehty <3

 6. tiitiäinen Kirjoittaa:

  Voisitko sä tehdä näistä sarjakuvista kirjan? Meille muille stressiodottajille, joille myös suurin osa raskauteen littyvistä asioista on ollut ihan uusia uutisia, oltais kiitollisia ja hyvä kohderyhmä!

 7. grimbird Kirjoittaa:

  Hoi tiitiäinen, olisi hauska julkaista kirja, mutta saa nähdä. Tällä hetkellä olen blogissa jäljessä tosielämästä ja synnytyksestäkin voi piirtää vasta kun on nyytti kainalossa. Haluaisin kertoa monesta asiasta mitä en ole ehtinyt vielä mainita. Kirjaa varten tekisin vielä lisäsivuja. Toivon että olisi aikaa koota kirja tai edes vihkonen =:>

 8. tiitiäinen Kirjoittaa:

  Jei! Olispa kyllä hienoa!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja