Pikkareita?

16.02.2017 - 16:16 / grimbird.
7 vastausta - “Pikkareita?”

 1. Muhvu Kirjoittaa:

  Kidun kun bokserit maksaa nii paljo 🙁 suosittelen niitä kyl kaikille.

 2. onkomullaeesnimmee Kirjoittaa:

  Eikäää joku muuki on hoksannu, että pikkarit on nykyään yks katastrofi! Pakko pitää samoja vanhoja aina nii kaua ku vaa ilkee ku kaikki uudet on nii huonoja.. 😀 Sama ois ostaa vaa stringejä ku kaikki “ei-stringitki” on tehty siihen muotoon, että vaostahan ne löytää parin minsan käytön jälkeen.. 😀

 3. Maijju Kirjoittaa:

  Ainakin Cubuksella on myynnissä tytöille suunnattuja bokserimalleja, oon hamstrannut niitä maanisella vimmalla, kun KERRANKIN pikkuhousuja jotka peittää tarpeeksi jalkojen välistä! En tajua mikä virka on kangaspalalla joka ei aja edes asiaansa 😀 Mieluummin ostan niitä bokserimallisia aina kun tulee vastaan 😀

 4. grimbird Kirjoittaa:

  Kiitos vinkeistä kuomat! Uusi quest on siis tehtävä. Tarvitsee saada sellaisia pikkareita joihin saa kestositeen hyvin kiinni ja pysymään paikoillaan. : )

 5. inkubi Kirjoittaa:

  Entäpäs sitten ne useimmat edestä kapeat mallit, joiden tekijät ilmeisesti olettavat että kaikki naiset sheivaavat jalkovälinsä? Ärsyttää käyttää pikkuhousuja (tai uimapukuja/bikinejä) kun puolet karvoituksesta paistaa kaikelle kansalle. -_- Boksereihin oon kans suurilta osin siirtyny. Naisten housut on vaan niin epäkäytännöllisiä.

 6. Kettu Kirjoittaa:

  Suosittelen lämmöllä merinovillaisia! Icebreakerilla ja Supernaturalilla on mukavia vähän lahkeellisia malleja (btw viimeksi mainitun tuplapöksypakkauksia oli keskustan Partioaitassa parilla kympillä, yleensä ovat jotain 30e kpl o.O). Ovat eettisiä ja niitä voi käyttää myös kesällä tai urheillessa, jopa ikihikoilijat kuten minä 😀

 7. Tiipahvi Kirjoittaa:

  Suosittelen kokeilemaan itse tekemistä. Jujuna ainakin myy alusasukaavoja sekä boksereihin että pikkareihin. Noiden pikkareiden mallisissa ainakin itse käytän kestosidettä ja hyvin pysyy.
  Tuo että mikään ei enää ole kunnollisesti alapäänpeittävää karvoituksenpeittäväsyä puhumattakaan on kyllä tosi inhottavaa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja