Iltalukemista

6.01.2014 - 12:07 / grimbird.




3 vastausta - “Iltalukemista”

  1. Hillo Kirjoittaa:

    Tosi makeita piirustuksia/ kuvituksia sulla. Jos mulla olisi lapsia, niin haluaisin lastenkirjan, jossa olisi tällaiset kuvitukset.

    Mutta hei, vähän eri jutusta kysyisin. Luin tätä blogiasi, ja olet siis siinä Creative Sustainability -maisteriohjelmassa? Ajattelin, jos haluaisit kertoa millaista siellä on. Mitä kaikkea opiskelette siellä? Millaisia ne projektit ovat, mitä teette?

  2. etanal Kirjoittaa:

    Moi! Tykkään sun blogista, sä inspiroit mua tekemään oman sarjisblogin c: (oon uus täällä.) Mulla on yks ongelma. Miten saan bannerin sinne blogiin? Oon tehnyt sen kuvan jo valmiiks mut en tiiä miten sen saa laitettua. Kiitti jos autat 🙂 (mäkin haluaisin elää fantasiamaailmassa! :D)

  3. grimbird Kirjoittaa:

    Hei kuomat!

    Vastaan ensin Hillolle, että projektit ja muut vaihtuvat vuosittain ja riippuvat paljon siitä millä pohjatutkinnolla haet ohjelmaan. Ollaan neljässä ryhmässä jotka ovat Real-estate, Business, Design ja Architect. Arkkitehtilinjalla voi olla Creative Sustainability vain valinnaisena. Hyvin teoriapainotteisia ovat kurssit, en ole ollut mukana kuin kahdessa projektissa. Projekteihin on mahdollisuus enemmänkin osallistua jos on oikein reipas ja metsästää mahdollisuuksia tai tekee omia projekteja. Kurkkaa täältä lisää: http://acs.aalto.fi/

    Bannerin lisääminen oli minulle aika tuskaa ja viimeksi pyysin Jarkolta apua. Täältä katsoin ohjeita:
    http://sarjispaja.sarjakuvablogit.com/category/how-to/
    Joko olet Facebookin Sarjisbloggaajat ryhmässä? Sinne voi postittaa linkin päivityksiinsä ja kysyä neuvoa jos tuolta sarjispajasta ei löydy. Hauskoja hetkiä bloginpyörittelyn parissa!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja