Nuggets

27.02.2013 - 23:09 / grimbird.




8 vastausta - “Nuggets”

  1. norpatti Kirjoittaa:

    Aeegghhhh eiiiihh aina vaan paheneee

  2. Jiivana Julma Kirjoittaa:

    Oikein! (rakastan tota viimistä ruutua!)

  3. Katja Kirjoittaa:

    Aivan mahtava tuo viimeinen ruutu!

    Olen älypuhelittomuuteni takia jäänyt Angry Birds -paitsioon, enkä ole vielä innostunut hankkimaan Star Wars -versiota PC:lleni, joten peli on jäänyt hieman tuntemattomaksi. Vaikka Rovion menestys on hienoa, olen kyllä sitä mieltä, että liika on aina liikaa.
    Erityisesti, jos vihaiset linnut ovat päätyneet Mäkkärin mainoksiin. X_____X

  4. jipe Kirjoittaa:

    Aivan loisto sarjakuva! Ja kertoo niin osuvasti mielipiteen aiheesta, kun itsellenikin tuli tuosta tiedosta melkoinen vihainen lintu-olo. >:I
    Rovio nyt tuskin tarvitsisikaan noin älytöntä mainontaa, kun se rahastaa lintubrändillään muutenkin. Voisi hyvin käyttää vaikutusvaltansa johonkin muuhun kuin amerikkalaisen roskaruokaketjun epäilyttävien tuotosten puoltamiseen… .__.

  5. Marjapiiras Kirjoittaa:

    Itse olen “viha-rakkaus” kannalla Angry birdsiin. Rakastan peliä ja animaatioita, mutta jotkut oheistuotteet ovat TÄYSIN TURHIA!
    Tiesitkö muuten, että Angry birds – animaatiosarja alkaa 16.3 :3? Ainakin se näyttää kivalta.

  6. grimbird Kirjoittaa:

    Kiitoksia kommenteista!

    Marjapiiras! Odotan innolla animaatiosarjaa. Paitsi että siinä on väärä Matilda, mikä on sen verran iso miinus, että sarjan pitäisi olla todella hyvä jotta alkaisin seuraamaan. =:)

  7. Pipa Kirjoittaa:

    Eikä, tää on jääny multa ihan kokonaan näkemättä!Saanko linkata tän facessa? Toi hyökkäyskuva on ihan yliveto :D:D

  8. grimbird Kirjoittaa:

    Kiitos Pipa! Saa linkittää. =:)

    Eka jakso animaatiosta oli muuten ihan mahtava! Animaatiosarjassa tosin häiritsee että saatavilla olevien pätkien perusteella käytössä on vääränlainen Matilda. Siis se jonka töyhtöä ja pyrstöä on värjätty, kulmakarvat nypitty ja tekoripset liimattu ja poskipunaa lisätty. Hyi olkoon. Ja tietysti Matilda tykkää kukista ja koristelusta ja laittaa ruokaa. Todella mielikuvituksetonta. Bad ass Taistelu-Matildasta vanhaksi stereotypiaksi. =:(

    On muuten aika kova juttu pommittaa munilla possuja, sillä lintu voi kuolla liikamunintaan. Kalkkikuoren kasvattaminen muniin on kovaa työtä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja