Taas uutta roolipeliä

16.01.2013 - 10:50 / grimbird.


 

 

Aenor

Kategoria: Roolipeli, Yksinäisiä kuvia.4 vastausta - “Taas uutta roolipeliä”

 1. närhi Kirjoittaa:

  Voisitko suositella jotain roolilautapeliä joka sopisi ihmisille jotka eivät niitä ole ennen pelanneet? Mieluusti myöskin suomenkielisillä ohjeilla jos löytyy :3

 2. grimbird Kirjoittaa:

  En ole pelannut vielä itse, mutta olen lukenut läpi Mouse Guard roolipelikirjan. Siinä pelataan hiiruilla. =:D Kirja on melko selkeä. Ja Gamemaster voi aina soveltaa sääntöjä, kunhan on hauskaa. On saatavilla myös versio jossa mukana tulee nopat ja kortteja, joita voi käyttää pelatessa.

  Ainakin Lahden kirjastossa on muutama roolipelikirja, joten kai niitä muualtakin löytyy. Lahdessa oli ElfQuest roolipelikirja, jota myös luin. Vaikutti lupaavalta. Suomeksi en ole yhtäkään kirjaa nähnyt.

  Mutta voi siis olla kokeilua varten vain kasa noppia ja ruutupaperia. Sovitte miten taistelussa ja erilaisten muiden yritysten kanssa nopat toimivat, keksikää jokin maailma tai käyttäkää valmista maailmaa vaikka jostain kirjasta tai sarjakuvasta. Sitten hahmot ja pelaamaan.

  Voi myös kysellä jos joku tuntisi pelaajia. =:D

 3. Möme Kirjoittaa:

  Tämä on hieno, mutta vähän häiritsee nuo hiukset: jos olisi noin paksu tukka, ei kai letit asettuisi tuohon rintojen päälle vaan ennemmin kainalon kohdalle. Sorry, pakko kritisoida pikkuasioistakin, koska olet niin hyvä.

 4. grimbird Kirjoittaa:

  Voi olla tosiaan että asettuisivat kainaloihin. En hirmuisesti miettinyt asiaa kun raapustin kuvan odotellessa että loput kurssitovereista suvaitsevat tulla paikalle. =:P Seuraavassa kuvassa otan tämän huomioon. Pitää piirtää hahmo uudestaan oikeiden aseiden kanssa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja