Luukku 23.

23.12.2012 - 11:01 / grimbird.
4 vastausta - “Luukku 23.”

 1. Myry Kirjoittaa:

  Tiedätkö, onko yhtään ekologisempaa kaataa puu itse (omasta) metsästä?

 2. kitsune Kirjoittaa:

  se varmaan riippuu siitä, minkälaisesta metsästä on kyse, onko kyseessä harvennus joka tehtäisiin muutenkin, vai latvakuusen leikkuu (kts. seuraava päivä).

  mie vierastan joulukuusiajatusta oli puu puinen tai muovinen. täällä http://unconsumption.tumblr.com/ on paljon kivoja ideoita kierrätyskuusista, jos siis yleensäkin haluaa jotain kuusenmallista hankkia 🙂 noista saa kerralla pidemmäksikin aikaa. mutta se, että kuusi varta vasten kasvatetaan jotta se hakattaisiin alas, pidettäisiin sisällä viikon verran ja heittettäisiin pois, on jotenkin vain niin absurdi. tai se, että maasta pumpataan öljyä, joka jalostetaan muoviksi (mutkat suoriksi vetäen), ja muotoillaan muistuttamaan etäisesti oikeaa puuta..

  ostin jouluksi hedelmäpuita kehittyviin maihin ja ikimetsää.

 3. kitsune Kirjoittaa:

  .. ja suora joulukuusilinkki on
  http://unconsumption.tumblr.com/tagged/christmas+tree

 4. grimbird Kirjoittaa:

  Kiitoksia linkistä Kitsune!

  Jos eläisin ihannemaailmassani, niin metsiä ei hakattaisi lainkaan vuosikymmeniin. Luulisi että huonekaluja on tarpeeksi, ja että paperia voisi kierrättää. En tiedä miten tämä systeemi menee, joten luulopohjalta mietiskelen.

  Suunnitelmissa on käydä joskus Pohjois-Suomessa katsomassa oikein kunnon korpea, sillä sellaista metsää en ole vielä nähnyt. Oi oi!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja