Piirtäjäbattle osa 10

11.11.2012 - 21:26 / grimbird.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategoria: Enemmän tai vähemmän tosikertomuksia, Harmaan pupun päiväkirja, Sarjakuvapiirtäjäbattle.8 vastausta - “Piirtäjäbattle osa 10”

 1. kiemura Kirjoittaa:

  Kiemuran kommentti: Ooh! Chapeau! (tarkoittaa ranskaksi “hatunnostoa”, niin sanotaan, kun toinen on tehnyt jotain ihailtavaa)

  Kaunista! Ja puhuttelevaa!(Olen niin paha ihminen,nyyh!) 😀 “Minäkin olen nisäkäs!” voi pientä! Mielettömiä kuvia! (Dominique Goblet varmasti tykkäisi!) Pidän tuosta aavekurre- ja “he söivät jäätelöä”-kuvasta sekä pelkistetystä pikkuruutuisesta sarjiksesta eniten! Näkee myös selvästi, että taidehissan opit ovat uponneet plus että ainakin voisin päätellä että menee tentti läpi! You just passed the Orava test! Plus että tästä saisi vaikka pienlehden tai postikortteja!8D

  Oravan kommentti: JASSOO! VAI NIIN! Tämmöistä pystyisin vaikka unissanikin piirtämään! (niinkuin pupu varmaan sienien syönnin jälkeen on mitä ilmeisimmin tehnytkin!)
  Vai että realistista sitä sitten halutaan? Niin, tietenkin jätetään kaikki vaikea osuus taitavimman eli oravan harteille, kuten aina! Hohhoh! Et tiedä minkä kanssa olet tekemisissä, terä on väline, jonka orava hallitsee parhaiten! MUAHAHAAA!!! ODOTAS NIIN NÄET PUPSU! G-teräni on soittimeni, jota soitan kuin pillipiipari, joka saa viivat tanssimaan pillini mukaan! HÄHÄÄ!

  Walter Egon kommentti: Honey bunny, You can be my artistic interior decorator once I get my world domination palace! I especially like that gory happy bunny and that dead cow! Can I have them in my wall, please? =:D Hugs and kisses, Evil Gentleman Walter von Ego

 2. Juho Kirjoittaa:

  Katson tätä ja päähän sattuu. En tahdo miettiä mielentiloja missä olet noita piirrellyt!

  CAPCHA: extinction

 3. Pekka Kirjoittaa:

  Aikamoista. Kyllä kelpaa.

 4. NoAmor Kirjoittaa:

  Oon sanaton. Toi oli ehkä upeinta mitä oon koskaan nähny o___o

 5. Willem H Kirjoittaa:

  captivating, somewhat raw, eternal imprint in my mind

 6. grimbird Kirjoittaa:

  Thank you! =:D I don’t really like “artistic comics” that is how Kiemura came up with this challenge. I shall win this battle!

 7. Aino S Kirjoittaa:

  <3

 8. norpatti Kirjoittaa:

  OIJOIJOII niin siistiii!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja