Rautaprojekti 27

30.09.2012 - 20:02 / grimbird.
5 vastausta - “Rautaprojekti 27”

 1. Pete Kirjoittaa:

  Mielestäni et ainakaan liian. Jos tuollaisesta tulee itselle hyvä mieli ja katselee itteään peilistä edes vähän mieluummin, niin miksei tekisi?

 2. grimbird Kirjoittaa:

  Olen miettinyt että rahat olisi voinut käyttää opiskeluprojekteihin tai omakustanteeseen. Olen myös miettinyt että olenko antanut mainoskuvien vaikuttaa itseeni liikaa. Kaikilla on valkoisuuttaan loistavat suorat hampaat, vaikka olisivat vähän vinot, niin eteen ne eivät työnny. Saakutti. Pitäisihän sitä nyt pystyä keskittymään tärkeämpiin asioihin. Ja kuvitelkaa miten paljon opettavaisia kirjoja tällä rahalla olisi saanut. Voih…

 3. Raapustaja Kirjoittaa:

  Katselin tässä näitä vanhoja merkintöjäsi ja ajattelin, että aiotko jatkaa tätä Tähtipuput sarjaa vielä? Olisin kovin iloinen jos jatkaisit! <3

 4. grimbird Kirjoittaa:

  Kyllä tähtipupuja on ollut aikomus jatkaa. Pitkissä sarjoissa on kyllä se vika, että niiden piirtäminen vie paljon aikaa ja ne tulee julkaistua nopeasti. On toinenkin pidempi puputarina, jota en ole julkaissut blogissa edes osaksi. Juuri nyt on muutenkin ollut kiirettä, mikä on kyllä iso harmi. Tähtipupuja on tulossa joskus. =:P

 5. kiemura Kirjoittaa:

  Ei turhamaisuus ole lainkaan pahasta!;D

  Pinnallisuus sen sijaan on. (mutta sitä et ole vaikka yrittäisit!)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja