Kelsey Bjarni

8.05.2012 - 5:56 / grimbird.


 

Aloitettiin Anrin synttärikemuissa uusi roolipeli. Olikohan sen joku Dungeons  & Dragonsin neljäs editio. En nyt muista. Saakeli mitä retuutusta GM järjesti. Ikinä ei ole hahmoni ollut niin lähellä kuolemaa ja saanut melkein vesikauhutartuntaa ja korvaloisia ja ties mitä. Piirsin kuvia druidistani pelin aikana. Tämä on kolmas ja vastaa eniten mielikuvaani hahmosta.

Kategoria: Roolipeli, Yksinäisiä kuvia.2 vastausta - “Kelsey Bjarni”

  1. montrith Kirjoittaa:

    Jep, 4th edition DnD. Ois kyllä kiva päästä se kamppanja loppuun. Mä olen aika kiintynyt Zelaan. Kun se nyt vaan lakkais aiheuttamasta vahinkoa kavereille ja itelleen ja osuis välillä viholliseenkin…

  2. inkubi Kirjoittaa:

    Mulla tulee aina DnD:stä mieleen tämä: http://www.youtube.com/watch?v=-leYc4oC83E : D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja