Kirottua

26.07.2011 - 5:39 / grimbird.


 

Tein tämän sarjakuvan sarjakuvapedagogiikan kurssille. Pyydän etukäteen anteeksi sarjakuvissa esitetyiltä henkilöiltä mikäli heidän pupumuotonsa eivät miellytä. En ole tämän sarjakuvan kulkuun täysin tyytyväinen. Olisin voinut jättää alun höpinät tyystin ja aloittaa kolmannelta sivulta. Silloin en tosin olisi päässyt tekemään pupuvarjokuvia sormuksen ritareista. Onnistuneinta tässä tekeleessä on Voldemort pupu.

 

 

Nyt alkaa pieni tauko. Menen lomailemaan Lahteen.

 

Kategoria: Harmaan pupun päiväkirja, Sarjakuvapedagogiikan kurssi.6 vastausta - “Kirottua”

 1. Ninni Kirjoittaa:

  Ihana<3 Muutenkin pidän blogistasi tavattomasti, vaikka en ikinä onnistu kommentoimaan. Pupuhahmoni esiintyy ällistyttävän zeniläisenä, kun muistan miten paljon keitti oikeassa elämässä itseäkin ne kersat 😀 (Toivottavasti viimeisin leffa meni suuremmitta häiriöittä, harmitti että jouduin perumaan).

 2. grimbird Kirjoittaa:

  Kiitos! Olisin tosiaan voinut antaa sinulle raivostuneemman ilmeen. Mustan pupun kanssa ilmeet ovat hitusen vaikeammat piirtää. Mutta kun musta pupu on niin soma. Olisi ollut kivaa jos olisit päässyt mukaan, nyt ei ollut häirikköjäkään.

 3. Leea Kirjoittaa:

  Tämä on jotenkin hurjan kauniisti piirretty.

 4. grimbird Kirjoittaa:

  Kiitos! Meni melkein yhtä paljon aikaa ruutujen takana jatkuvaan koristekuvioon, kuin itse ruutuihin.

 5. Liadan Kirjoittaa:

  Hahah, ihan mahtava! 😀 Tuleepa omat leffakokemukset mieleen…!

 6. Kalypso Kirjoittaa:

  Ahihi, en osannut edes reagoida Voldemortin pupumuotoon. Löysin tänä yönä tämän sun sarjakuvablogisi ja olen lukenut sitä alusta tähän saakka keskeyttämättä, jolloin pupuista on näköjään tullut niin luonteva osa maailmaa, että ne ajattelee kuin ihmisinä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja