Yhä työtönnä

11.02.2016 - 17:06 / grimbird.




6 vastausta - “Yhä työtönnä”

  1. Jiipu Kirjoittaa:

    Tuttuja tunteita, vaiks koittaa järkeillä, ettei yhteiskunta mun työpanosta tarvi & ois hyvin piirtämisprojekteihin aikaa, niin aina kolkuttaa luterilainen työmoraali takaraivossa vähän, että “työ on arvo sinänsä”, vaikka olisi miten turhaa ja jopa maailman kannalta haitallista (sellaista työtä on paljon!)

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Tuota maailman kannalta haitallista työtä yritän vältellä. Aina mietiskelen ja puntaroin kun etsin sopivaa työpaikkaa. Kaikken eniten haluaisin jotain mielekästä tekemistä. Täällä kotona olen harmillisen vähän mitään mielekästä saanut edes piirrettyä. Ihan kummallisia työnimekkeitäkin valtoimenaan nykyään. Tuntuu että on jo jäänyt ihan jälkeen kehityksessä kun ei tajua niistä mitään.

  3. Ookami Kirjoittaa:

    Erittäin tuttua. Itse valmistuin 2 vuotta sitten eikä ole ensimmäisestäkää paikasta tärpännyt, joten elelen vieläkin porukoiden nurkissa ruokarahan ja kotitöiden toimiessa vuokrana. onneksi sentään saan ihan kivasti työttömyystukea, niin en ole ihan rahattomana ruokarahan maksun jälkeen, niin saa vähän säästettyä ja pidettyä hauskaakin.

    Täällä ei tosin ole lainkaan järjestystoimintaa, ellei muutamaa poliittista / uskonnollista seuraa lasketa. Töitäkään ei ole tarjolla, ei ainakaan mielekästä. ( puhelinmyyjä, postin/mainosten jakaja jne.) Ja oman alan työt menee ns. parempien sukujen vesoille.

    Mutta hei, joskus on tarpeen olla tekemättä mitään hyödyllistä, mutta ymmärrän hyvin että pidemmän päälle se puuduttaa.

  4. kjjo Kirjoittaa:

    Järjestöissä ei ole supersosiaalisia.

  5. grimbird Kirjoittaa:

    Uskaltaudun siis järjestöläisten seuraan!

  6. inkubi Kirjoittaa:

    Niin tuttua. :’c Haluaisi olla hyödyksi, mutta sitten taas kun katsoo mihin suuntaan tätä yhteiskuntaa ollaan viemässä (rahat pois köyhiltä ja rikkailee lisää) niin alkaa olla motivaatio vähissä. Ja sitten kun haluaisi tosiaan tehdä jotain mielekästä, joka auttaa sekä eläimiä, luontoa että vähäosaisia parempaan suuntaan, niin tarjolla on jotain ahdistavaa, meluisaa ja kiireistä kaupan- tai mäkkärinkassaa, tai krääsänmyyntiä ihmisille. Apua… ._.;; Lääkäriksi tai poliisiksi yms. fiksuksi ammattilaiseksi ei niin mitään toivoa. :’D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja