Kateutta ilmassa

2.09.2015 - 6:25 / grimbird.




4 vastausta - “Kateutta ilmassa”

  1. kiemura Kirjoittaa:

    Haha, apua kammoa, kauhea painajainen!!! 😀 (haha ja sitten sun kaverin mairea hymy kun puhuu unessa)
    Joo, kateus on ärsyttävä tunne, tunnen sitä turhan helposti. En koskaan lähes voi olla aidosti iloinen toisen puolesta, jos tyyppi on onnistunut toteuttamaan oman suurimman unelmani :’D Kaipa se on varsin luonnollista!

  2. arua Kirjoittaa:

    Mä oon ajatellut että toisten menestys ei ole itseltä pois, vaikka en tiedäkään onko se ihan totta Suomen kokoisissa ympyröissä. Joskus tähtipaikkoja on vain pari, eikä sinne pääse edes kovalla työllä, jos ne ovat jo varattu. Kuitenkin on normaalia jos on vähän kade jos joku on saavuttanut jotain hienoa, vaikka samalla olisikin iloinen sen ihmisen puolesta. Varsinkin kun itse tietää ettei tule varmasti saavuttamaan samanlaisia juttuja.

  3. grimbird Kirjoittaa:

    Niinpä juuri! Hienosti sanottu! Sitä voi kaiketi auttaa itseään jatkamalla vain omia touhujaan omaa itseään varten. Huomasin että oli myös piristävää jutella kateuden tunteesta ystäville. Luonnollista mutta ikävää, mutta onneksi ohimenevämpää kuin monet muut negatiiviset tunteet.

  4. arua Kirjoittaa:

    Juu, monet sanovat että pitäisi tehdä ensisijaisesti itselleen, mutta tietysti sarjakuvantekijän on ehkä vaikea tehdä vain itselleen kun toive olisi että sarjakuvaa myös luettaisiin. Onhan se varmaan yhtä luonnollista kuin että näyttelijä toivoo pääsevänsä yleisön eteen.

    Alasta riippumatta ihanteellista olisi jos sekä menestyisi että osaisi tehdä myös itselleen, jälkimmäinen on usein liiankin hankalaa toteuttaa. Ja jos ei menesty niin pitäisi osata edelleen tehdä itselleen.

    Heh, onneksi en halua itse astronautiksi tai fyysikoksi, voin vain lueskella muiden kirjoja harrastuksena.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja