Opinnäyte gnaaah!

30.04.2015 - 14:22 / grimbird.




3 vastausta - “Opinnäyte gnaaah!”

  1. Ookami Kirjoittaa:

    Et ole yksin. Samanlaisia tunteita oli minullakin kun omaani tein viime vuonna. Perusrunko oli valmis 2 viikossa, mutta kulutin sitten melkein 2 kk lopputuloksen viilaamiseen… Aiheen vaihtokin oli lähellä pari kertaa mutta pitäydyin sitten kuitenkin aiheessani.

    Kun oikein ressaa niin kannattaa pitää tauko / välipäivä ja luettaa työ aika ajoin jollakulla ulkopuolisella (lue: häiriköi kavereita ).

    Muttah… yleensä se ensimmäinen versio on se paras. Ainoa kritiikki mitä itse sain oli pari ulkoasu- seikkaa (otsikoiden sijainti& muotoilu ja lähdetiedostojen järjestys) ja ekin oli lähinnä mielipide- eroja…

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Huh! Nopeaa tahtia. Minulla on opinnäytteen versio 12 menossa eli noin 114 sivua editoimatonta tekstiä on kasassa. Kirjoittaminen alkoi joskus ennen joulua, mutta sitä ennen kesti kuukausia lukea lähdekirjallisuutta. Yhyy! Sarjakuvatkin vielä kesken. Haluaisin jo hakea töitä ja olla hyödyksi yhteiskunnalle. Ehkä olen tehnyt tämän vaikeammaksi kuin olisi tarkoitus.

  3. marja Kirjoittaa:

    Moi!

    Piti kirjoittaa tämä viesti kuukausi sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan:

    Ostin Harmaan Pupun päiväirjan Tampere Kupliista. Tuolla se nyt asuu mun vitriinissä Persepolisten ja Mausin välissä. Ja sehän on blogin tavoin ihanan lämminhenkinen ja tarkkanäköinen sarjis, johon on mukava tarttua kun elämä uhkaa kyynistyttää. Erityisesti tykkäsin stripistä, jossa hammaskoloon meni nuudeleita. Sen tarinan kerroin työpaikallanikin (aiheutti aikamoista väristystä ;D)

    Eipä mulla mitään kummempaa asiaa ole, ajattelin vain että susta olisi hauska tietää minne sun kirjat on päätyneet. 🙂

    Onnea opinnäytteeseen!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja