Joku

28.09.2013 - 13:55 / grimbird.


Kategoria: Yksinäisiä kuvia.



3 vastausta - “Joku”

  1. Hyvä kiertämään Kirjoittaa:

    Hei!

    Olen lueskellut sarjakuvablogiasi jo pitkään, ja pidän siitä kovasti!

    Olen vähän erikoislaatuisella asialla liikenteessä…

    Oletko kuullut ”Edes yhtenä päivänä maailman tärkein” –kampanjasta?
    Facebook –ryhmän tarkoitus on piristää sairaita, kiusattuja tai muuten vain yksinäisiä lapsia.

    En ole ylläpitäjänä ryhmässä vaan ihan tavallinen pulliainen, joka havahtui tällaiseen ajatukseen…

    Yksi ryhmän päivitys on pyörinyt mielessäni pitkin viikkoa. Pieni tyttö oli saanut tuntemattomalta hyväntekijältä upean hevospiirustuksen. Tytön äiti lähetti siitä kuvan ryhmän seinälle ja kertoi kuinka iloiseksi se oli tytön saanut.

    Haastaisinkin sinut, ja kaikki muut taiteelliset tapaukset, liittymään ryhmään ja lähettämään edes yhden piirroksen yhdelle yksinäiselle lapselle/nuorelle.

    Haasteen saa heittää eteenpäin niin monelle kuin jaksaa!

    https://www.facebook.com/groups/451729104946419/

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Voi hienoutta! Pistin jäsenpyynnön ryhmään ja jaan linkkiä kun joku lisää. =:) Nuu, silmät kostuvat kun lukee tarinoita tuolta sivulta. Kiitos kovasti kommentista ja linkistä!

    Asia on koskettava ja tuo mieleen aika ikäviä muistoja koulutaipaleelta. Kuten sen etten saanut postia eskarissa. Tylsää kun lapsena tuntee itsensä huonolla tavalla oudoksi kun kavereita ei oikein saa. Osa syynä ovat varmaan olleet omat sosiaaliset taidot, jotka eivät vieläkään ole kovin hyvät. Vaikea sanoa olenko erakko kasvuolosuhteiden takia vai onko se aina ollut osa luonnettani. Aikuinen varmaan tuntee olonsa aika voimattomaksi kun oma lapsi on yksin.

  3. Hyvä kiertämään Kirjoittaa:

    Mietin, että vaikka kavereita ei olisi niin tuon ryhmän kautta lähetetyt kortit ja viestit toivottavasti saavat tuntemaan olon vähän vähemmän yksinäiseksi.

    Ja tieto siitä, että on muitakin joilla on ihan sama tilanne.

    Hienointa on ollut nähdä niitä keskusteluketjuja, joissa lapset/nuoret löytävät toisensa. Esim. yksi missä nuori poika kertoi tarinansa ja siitä että on yksinäinen, ja toinen poika joka pyysi tätä heti FB kaveriksi. 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja