Rautaprojekti 33

30.05.2013 - 8:42 / grimbird.




10 vastausta - “Rautaprojekti 33”

  1. Ida Kirjoittaa:

    Onpa sulla nätti profiili!

  2. Reetta Kirjoittaa:

    Hieno! Harvoinpa sitä oman pääkallonsa pääsee näkemään, kun röntgenkuvat ovat yleensä niin paikallisia.

  3. grimbird Kirjoittaa:

    Kiitos! Oli tosi jännää nähdä oma kallo. Kun pääsin hammaskauhistelusta niin ryhdyin tutkimaan mitä muuta kallosta on näkyvillä. Korvan kohdalla on aika paljon kaikkea. Selkäranka on ehkä jännintä, ja se kuinka vähän luuta tosiaan on nenässä. Kun tehdään lihat ja nahka arkeologisten kaivausten yhteydessä löytyneelle kallolle niin miten ihmeessä nenä pystytään rakentamaan pelkästään kalloa tutkimalla. Jännää!

  4. malla Kirjoittaa:

    Eikö sun pitänyt laittaa sellasta “jäätelötikkua” hampaiden väliin ollenkaan kun sulta otettiin röntgen? Mun ainakin piti :O

  5. Kumiko Kirjoittaa:

    Tuli tästä kuvasta mieleen omat hampi kuvani parin vuoden takaa. Onko sinulta muuten viisauden hampaat jo poistettu?

  6. grimbird Kirjoittaa:

    En muista pitikö toisessa röntgenkuvassa olla jokin tikku hampaiden välissä. Siinä mikä otettiin pelkistä hampaista röntgenkameran keirtäessä päätä.

    Viisaudenhampaita ei ole poistettu. Ne ovat melko hyvin tulleet esille. Tokihan niitä on vaikea puhdistaa, mutta jos saan sen tehtyä, niin poistamiseen ei ole tarvetta. Viisaudenhampaista on muuten ollut paljon hyötyä oikomisen aikana. Koska niissä ei ole mitään kiinni, on niillä voinut purra silloin kun kaikki muuta hampaat ovat liian arkoina. =:D

  7. Tulik Kirjoittaa:

    Röntgenkuvat on tosi veikeitä! (Ehkä hieman outo sanavalinta, mutta näin minusta. :D)

    Itseltäni otettiin kans röntgen viisureiden takia. Toinen alaleuan viisuri oli kasvanut ihan vaakatasoon muiden hampaiden kasvaessa siististi pystysuoraan. Muistan hajonneeni ihan totaalisesti kun hammaslääkäri näytti kuvan mulle, sain siitä jopa kopion kotiin.

    Munkin pitäisi muuten uskaltautua kysymään, saisiko “tällä iällä” (20+) vielä rautoja nimenomaan kosmeettisista syistä. Teininä ne piti laittaa, mutta se sitten jäi, kun hyvän purennan takia niille ei ollut suoranaista tarvetta. 😛

  8. grimbird Kirjoittaa:

    En tiedä saisiko mistään kosmeettisista syistä ilmaiseksi oiontaa. Se varmaan riippuu monesta seikasta. Aloitin oionnan saman tien yksityisellä koska olin aiemmin kysynyt suoraan Lahdessa tarkastuskäynnillä että miksi ei ole ollut koskaan puhetta raudoista ja hammaslääkäri oli hiljaa. Ihan ihme touhua. =:( Kannattaa ensin kokeilla saada ilmaiseksi, on sen verran hintavaa. Paljon hintavampaa kuin mitä saa hinta-arvioksi.

  9. Dweia Kirjoittaa:

    Mulla on ollut samanlaiset hampaat 😉 Paitsi, että etuhampaat näkyi vaikka suu oli kiinni. Ei näy enää.

  10. nti Täti Kirjoittaa:

    Kosmeettista oiontaa ei juuri julkisin rahoin tehdä. Yksityisellä oiotaan maksusta melkein kenen hampaat vaan, aikuisen oikomiselle ei ole sen enempää esteitä kuin nuorenkaan. Ehkä joku pahasti väliin jäävä hammas saatetaan haluta poistaa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja