Onnea vaan

10.02.2013 - 12:25 / grimbird.




9 vastausta - “Onnea vaan”

  1. Amina Kirjoittaa:

    No p*rkele. Totta hitossa olisi tarvinnut. Juuri noin opetetaan lapsille, että ihmissuhteet ei oo kaksisuuntaisia ja kusipäillekin tarvii olla kiva. >:/

  2. annamy Kirjoittaa:

    :((

  3. kiemura Kirjoittaa:

    Valitettavasti peruskoulussa on usein sillä tavalla, että luokkakaverit eivät ole sitä sanan jälkimmäistä osaa. 🙁

  4. Kitsune Kirjoittaa:

    voi pupu.

    sama juttu. myöhemmin on ollut hurjan suuri helpotus kun on ollut helpompi valita omat ystävät muullakin perusteella kuin sillä, että satutte vain asumaan samalla alueella.

    Amina, en nyt osaa oikein lukea kommenttiasi siten että tajuaisin tuon viimeisen lauseen pointin muuten kuin tosi negatiivisesti.

    kaikki arkipäiväiset suhteet on kahdensuuntaisia, ja kusipäisyys ei kyllä ole se ainut syy miksi vastaavissa tilanteissa lapset jättää laulamatta. ja jos niitä “kusipäitä” on, ei ole kovin ok opettaa lapsia käyttäytymään samalla tavalla takaisin-sillä vain ruokitaan kierrettä. en usko että yksikään lapsi on lähtökohtaisesti ilkeä, vaan se on oppinut sen ympärillään olevilta. aikuisena sitten joko oppii tai ei opi käsittelemään käytöstään.

    meillä ne hyljeksityt oli joukosta poikkeavia- outo huumorintaju, liian fiksu, liian erilainen (jopa taidepainotteisella tätä ilmeni) jne. ne “kusipäät” (koulukiusaajat) oli yleensä niitä suosituimpia joille kyllä takuulla laulettiin.

  5. Kristiina Kirjoittaa:

    Tämä koskettaa, sillä itsellänikin on huonoja muistoja peruskouluajoilta. Tosin olen unohtanut lähes kaiken. Mieli on puolellani! 😀

    “Kun selviää peruskoulusta, niin selviää mistä vaan!” En muista mistä olen tuon kuullut, mutta se on ihan kelpo ajatus. 🙂

  6. Kitsune Kirjoittaa:

    onneksi palasin lukemaan uudet sarjikset loppuun, tajusin samalla Aminan kommentin 😀 huom, nukkuminen on kuulemma suotavaa niin ajatukset ei ui tervassa. on herccä aihe itselle, niin on kärkäs lukemaan jotenkin perusnegatiivisesti, vaikka yrittääkin oppia moisesta pois.

    kiitos, anteeks, ja näkemiin 😉
    ->unille

  7. Pete Kirjoittaa:

    Hmm…en muista tuollaista, että itte olisi joutunut luokan eteen menemään. Mutta muistan kuinka tunsin häpeää jos opettaja saattoi kehua kuinka kokeesta itselle mahdollisesti olisi tullut hyvä arvosana ja muille ei niin huono….siitä tiesi kuulevansa loppupäivän tai sitten dissattii jonkin aikaa.

  8. Janika Kirjoittaa:

    Niin tuttua… Onneks omat tytöt on normaalimpia (ilmeisesti?), kuin mä… XD

  9. grimbird Kirjoittaa:

    Koulussa oli aikanani paljonkin parantamista siinä miten opettaja auttaa luomaan ja ylläpitämään luokkahenkeä. Jos kommentteja eksyy lukemaan luokanopettajaksi opsikeleva niin kerrothan millaisia keinoja nykyään opetetaan. =:)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja