Poko

18.08.2012 - 5:14 / grimbird.


Olen tehnyt liikaa kahden tai usemman sivun pupuja, niin että nyt on aika työ saada päivityksiä tänne. Monessa sivussa menee useampi päivä, ja sitten ne kuitenkin julkaisee yhdessä päivässä. Gröön! Pinnistän!

Tässä tussi, vesiväri ja Deleter white 1 korjausvalkoinen, joka on vesiliukoinen.

Kategoria: Yksinäisiä kuvia.



6 vastausta - “Poko”

  1. Juho Kirjoittaa:

    Ei sinun tarvitse joka päivä päivittää! Fingerpori päivittyy kuudesti viikossa, moni nettisarjakuva kolmesti viikossa.

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Hoo, tämä piirros! Vaatteet on tosi hienot sillä! Hehe, kuinka olisi haaste: saat piirtää viikon ajan vain max. 4 ruudun pupu-sarjiksia?8D (paitsi battle, sen pitää olla piiiiitkä, hähä! xD)

  3. grimbird Kirjoittaa:

    Tein aikanaan sopimuksen itseni kanssa, että päivitän joka päivä. Pupun tykkään olevan kuuden ruudun pituinen suunnilleen. Olen suunnitellut seuraavaa Battlea, ja se tulee todellakin olemaan enemmän kuin kuusi ruutua. =:P

  4. kiemura Kirjoittaa:

    Mustakin on kiva päivittää säännöllisesti mutta en ole tehnyt mitään sopimusta itseni kanssa (vain pirun, höhhöhhöö…) Hyvä, jännää nähdä millainen eepos siellä on tällä kertaa tulossa! XD (mutta lyhytkin siis kelpaa ;D)

  5. Möme Kirjoittaa:

    On ihanaa meille lukijoille, kun päivität usein. Ja taas niin kaunista jälkeä. Mutta onko kyynärvarret vähän liian lyhyet?

  6. grimbird Kirjoittaa:

    Totta. Lyhyiltä näyttävät. =:D Kädet ja koivet ovat muutenkin lyhyet, mutta luulen että tässä on silti tyylittelyvirhettä. Enpä ollut huomannutkaan.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja