Rautaprojekti 26

12.08.2012 - 7:41 / grimbird.




7 vastausta - “Rautaprojekti 26”

  1. Pete Kirjoittaa:

    Jos se auttaa pitämään itsestään enemmän, niin itse näkisin, että on tuo sen arvoista.

  2. jussip Kirjoittaa:

    En tiedä oletko itse huomannut sitä, mutta hymyilet jo nyt paljon enemmän kuin ennen rautojen laittamista.

  3. malla Kirjoittaa:

    mihin suuntaan ne nyt siis osoittavat?

  4. grimbird Kirjoittaa:

    Ryhdyin oiontaan koska etuhampaat sojottivat ulospäin. Olisin jonkin sarjakuvan yhteydessä laittanut tänne röntgenkuvan kallostani, jossa tilanne olisi näkynyt hyvin, mutta tuhosin sen vahingossa muistitikulta, jolle tarvitsin tilaa. Ehkä kuva löytyy äidin koneelta niin postitan sen myöhemmin.

  5. Reetta Kirjoittaa:

    Pitäisikin joskus piirtää oikomishoitoaiheinen sarjakuva. Mulla on tosi voimakas yläpurenta jota oiottiin muistaakseni 6-7 vuoden ajan yöraudoilla kun olin ala- ja yläasteella. Ei se paljoa korjaantunut mutta sen verran nyt, ettei etuhampaat törrötä huulten päällä. Joka IKINEN kerta saan hammaslääkärissä kuunnella ihmettelyä huonosta purennasta. Viimeksi meinasin raivostua kun uusi hammaslääkäri kysyi, että onko tätä oiottu. No vittu on, monta vuotta. Ei enää uudestaan.

    Multa on myös katkaistu jänne ylähampaiden välistä kun yritettiin saada hammasrako pienemmäksi (mua se ei häirinnyt mutta hammaslääkäriä ilmeisesti häiritsi). Ei onnistunut niin laitettiin täytettä. Se tippui pois parin vuoden päästä ja sit laitettiin uudestaan. Sekin mureni pois ja päätin (nyt jo aikuisiässä), että eipä laiteta enää. Näillä hampailla nyt mennään.

    Joku hieman alkoholisoituneempi lähiöiden casanova sanoi mua baarissa oravaksi. Tuumasin, että en oikeastaan pahastunut. Oravathan ovat sympaattisia otuksia 🙂

  6. grimbird Kirjoittaa:

    Olen miettinyt etteivät hampaani häirisisi ellei jatkuvalla syötöllä posliinihampaita tyrkittäisi näköhermoihin. Olen siis mainonnan antaman hammaskuvan uhri.

    http://img.gawkerassets.com/img/17ikd6i0ry9g9jpg/xlarge.jpg

    Oravat ovat söpöjä. Paitsi sarjakuvaorava Kiemura, joka piinaa minua jatkuvasti.

  7. Tea Kirjoittaa:

    Määki oon niitä rautoja edelleen miettinyt…. Silti luulen, että ne on ne kuoret joku päivä, joilla huijaan itselleni suoran hymyn. On mulla ollut oikomishoito penskana, mutta vino oon kaikissa määrin edelleen. Nyyh. Siihen asti suu suppuun, kunnes on varaa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja