Kesä

27.05.2012 - 7:47 / grimbird.




6 vastausta - “Kesä”

  1. Eerika Kirjoittaa:

    Et ole ainoa joka havahtuu lämpimämpään säähän vähän hitaasti, mullakin on vielä takki ja villatakki käytössä, kun en uskalla luottaa siihen että ulkona on ihan oikeasti lämmintä ja kun mulle tulee kylmä aina niin helposi.

  2. montrith Kirjoittaa:

    Sinä ja Sini olette samanlaisia vilukissoja. Mulla on ihan sairaan kuuma ollut jo pari viikkoa. Tahtoo pois hyttysten luonta.

  3. heli Kirjoittaa:

    Mite ihmeessä sulla on aikaa päivittää joka päivä. o___o onko sulla merkintöjä valmiina piirrettynä vai missä välissä näitä ehit oikeen tekemään? kaikki on niin huolella tehtyjä.

  4. grimbird Kirjoittaa:

    Ihan joka päivä en ole onnistunut päivittämään. Teen niin että piirrän joinain päivinä useampia sarjksia ja yritän pitää viikon varaston aina odottamassa. Toisinaan menee aika täpärälle, sillä joka päivä en saa kuitenkaan piirrettyä tai ei vain ole tapahtunut mitään tarpeeksi jännää. Joskus tulee myös piirrettyä sellaista mitä en haluakkaan kertoa kaikille ja sarjis menee vähän hukkaan. =:P

    Ehkä mukavin tapa piirtää on kuunnella jotain kiintoisaa väittelyä tai luentoa ja raapustaa samalla. Jos tarvitsee juonta miettiä niin pidän kuuntelutauon. Värittäessä voi kuunnella jo ilman taukoja.

  5. Jipe Kirjoittaa:

    Järkytys, koska olin just meinannu piirtää lähes samanlaisen merkinnän! 8D Kaikki tämä äkillinen vihreys ja lämpö… minne talvi ja sen pimeys katosivat?

  6. grimbird Kirjoittaa:

    Todellakin! Ihan harmittaa kun pitää luopua neuleista ja takista. Talvikengätkin muotoutuivat tänä talvena mukaviksi niin että oli tylsä ottaa uudet kengät kesäksi käyttöön. Pidän keväästä mutta voisin nautiskella siitä hiukan pidempään. Kohta on juhannuskin hyvät hyssykät. =:P

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja