Anri nauroi

21.12.2011 - 7:44 / grimbird.


Tai sitten pitää ostaa lisää pehmoleluja! 😀

Kategoria: Harmaan pupun päiväkirja.



5 vastausta - “Anri nauroi”

  1. Azugi Kirjoittaa:

    Aika oleellinen kysymys, mut onks noi Teenage Mutant Ninja Turtles lakanat? : D

  2. grimbird Kirjoittaa:

    Ovat ne! XP En kehdannut pistää oikeaa logoa. Kerjäsin pikkuveljen lakanat kun muutin kotoa. Ne ovat vanhat ja niissä lukee Teenage mutant hero turtles. Tuolla nimellä ne tunnettiin Iso-Britanniassa. Lisää tietoa tuolta: http://www.movie-censorship.com/report.php?ID=11976

    Harkitsin että ostaisin uudet lakanat kun TMNT alkoi, mutta oli jo tarpeeksi lakanoita muutenkin. Turtlesit ovat yksi lapsuuden suosikeista. Olin aina Don ja Katja (joka seikkailee Tärkeitä paikkoja lapsuudesta -sarjakuvissa) oli April. Vanhempana luin alkuperäiset sarjakuvat ja ne olivat aika veikeitä. Suosittelen katsomaan Turtles forever elokuvan, jos et ole vielä nähnyt.

    Kylläpäs innostuin. Turtle power! _o/

  3. jussip Kirjoittaa:

    Kansa vaatii tietää kuinka moni internet-pervo lähetti hakemuksen yömieheksi.

  4. Azugi Kirjoittaa:

    Onks noi vielä ne siistit missä ne kai muistaakseni laskuvarjohyppää tai muuten vaan tippuu coolisti taivaalta? Miun kaverilla taitaa olla samanlaiset ja vitjat et ne on hienot! Hahah, noo, tiiän ton sensuurijutun kun oon aika intopiukassa Turtleseista. Ninjat on liian väkivaltaisia.

    Uudet TMNT lakanat, ainakin ne jotka itelläni on, on mustat. Mustat lakanat ei oo miusta hirveän kivat, vaikka niissä onkin aika rankka ryhmäposekuva. Hihi, voi oon kyllä. : D Miullakin Turtlesit oli lapsena suosikkeja Prätkähiirien kanssa. Don oli ja on edelleen miun lemppari! Se vuonna 2003 alkanu sarja on kyll ihan huippu kun se on aika uskollinen alkuperäsen sarjiksen tapahtumille. ( :

  5. grimbird Kirjoittaa:

    Hahaa! XP Kiertävä unihalipäivystysvuoro mainittiin vitsinä. Eli… vastaus on nolla.

    Turtlet <3 Niistäkin voisi jonkin fanisarjan piirtää. Olisi aika huippua. Noissa lakanoissa ne eivät oikeastaan tee mitään, joku tulee köyden kanssa alas. Ovat likapyykissä, joten en jaksa tarkistaa. Donin kuva on tyynyliinassa, sen muistan. Hitsi nyt harmittaa etten ostanut lakanoita! Iskee lakanakateus! XO

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja