Puputouhuja

7.09.2017 - 10:00 / grimbird.
2 vastausta - “Puputouhuja”

  1. Peterick Kirjoittaa:

    Mulle oli todella vaikeaa “kärsiä” vauvakuumeesta, kun tiedän että kaiken kannalta lisääntyminen ei ole järkevää. Mutta vaikka se ois itsekkäin asia minkä oon ikinä tehnyt tai tuun tekemään, niin en kadu hetkeäkään, terveisin yksivuotiaan lapsen äiti. Onnea teille tulevaisuuteen, oli se sitten millainen tahansa!

  2. Piu Kirjoittaa:

    Vastapainoksi ekalle kommentille. Mulla oli aina varma olo siitä, että haluan lapsia. Raskausaika sai kuitenkin minut masentumaan, ja vieläkin tunnesiteen luominen lapseen takkuaa, vaikka teenkin kaikkeni lapsen eteen. Usein tunnen katumusta, mutta tiedän etten olisi millään päättänyt mitään toisin, ja koko ajan helpottaa. Itseni tuntien saan vielä joskus taistella uutta vauvakuumetta vastaan. Terveisin puolitoistavuotiaan lapsen äiti. Tsemppiä siis koko prosessiin, oli siinä mitä vaiheita tahansa.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja