The Frozen-Ground Cartoon Project 6.

28.08.2017 - 11:25 / grimbird.


heta2
Workshopin jälkeen raapustin pikaversion tarinasta ennen kuin aloin kynäillä sitä paremmalle paperille. Pikatekele jäi vähän huomiotta tilaajan puolelta. Kun sitä nyt katselen, niin aika köyhähän se on. Ehkä siitä oli turhan vaikea sanoa juuta tai jaata. Kun tein ensimmäisen ja vielä hiukan vajaan version paremmalle paperille, sain kerättyä rakentavaa palautetta hyvin täsmäkysymysten avulla.

Seuraavaksi tussasin sarjakuvan Indian inkillä ja terällä, ja sitten skannasin ja ryhdyin värittämään. Digivaiheessa pyydetyt muutokset kiristivät hermoja. Se oli projektin raskainta aikaa, vaikka muutokset eivät kovin isoja olleetkaan. Aloin olla aika väsynyt siihen ettei palautetta saanut niissä vaiheissa, joissa sitä olisi ollut helpoin soveltaa.

Tässä siis ensin pikaversio, ja sitten lyijykynähahmotelma kommenttien jälkeen.

 

Pikaversio

 

IMG_0001smallIMG_0002smallIMG_0003smallIMG_0004smallIMG_0005smallIMG_0006smallIMG_0007smallIMG_0008smallIMG_0009smallIMG_0010small

 

Lyijykynäluonnos

 

sivu1smallsivu2smallsivu3smallsivu4smallsivu5smallsivu6smallsivu7smallsivu8smallsivu9smallsivu10small

 

Kategoria: Enemmän tai vähemmän tosikertomuksia.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja