The Frozen-Ground Cartoon Project 2.

28.08.2017 - 8:53 / grimbird.


 

Story_1Small

 

Kokoonkuivuneita tarinaideoita. Niisk!
Onnittelen mikäli jaksat katsoa oheiset ideakartat läpi, tai pystyt sietämään englantisössötystäni, joka vilisee virheitä. Pitäisi osata paremmin kun on valmistunut englanninkielisestä maisteriohjelmasta, joten eipä nyt ole mitään sanottavaa puolustuksekseni.
Näissä näkee ehkä (toivon niin) intoni systeemiajatteluun ja asioiden kääntelyyn ja vääntelyyn ja yksityiskohdissa rypemiseen. Olin kiinnostunut tässä vaiheessa bakteereista ja ikiroudassa säilyneistä kasvinosista. Harmitti kun en lopullisessa tarinassa päässyt näistä juuri ollenkaan kertomaan.

 
Story_2SmallStory_3SmallStory_4SmallStory_5SmallStory_6SmallStory_7SmallStory_8SmallStory_9SmallStory_10SmallStory_11Small

 

Kategoria: Enemmän tai vähemmän tosikertomuksia.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja