Mitä kuuluu?

8.02.2017 - 14:48 / grimbird.
5 vastausta - “Mitä kuuluu?”

 1. Ruakku Kirjoittaa:

  Ai kamala, tähän voi samaistua vähän liiankin hyvin. 😀

 2. grimbird Kirjoittaa:

  Uuu! Nyt kiinnostuin! Ilmoittaudun lukijaehdokkaaksi. : P

 3. Muhvi Kirjoittaa:

  Mistä ihmeestä työ nykyään löydätte suomalaisia storytelling-pelaajia! Miekin tahdonnnn.

 4. grimbird Kirjoittaa:

  Sellainen kiinnostaisi myös! Tämä vampyyrijuttu on vähän eri ehkä. Se on tällä hetkellä yli 200 sivun tiedosto, jota editoidaan joka puolelta koko ajan ja lisäillään ja deletoidaan kappeleita. Mutta olen kaivannut foorumeja, joissa pyörii useampi pelaaja omilla hahmoilla. Foorumiroolipeliksi sitä kutsuttiin silloin, onko se sama kuin storytelling-pelaus? On ainakin kymmenen vuoden tauko sellaisista. Nuuu!

 5. Muhvi Kirjoittaa:

  Ah, anteeksi huono sisälukutaitoni, jotenkin väänsin vuorokirjoittamiseksi mielessäni vaikka ihan yhteisestä proosasta oli kyse!

  Ja foorumiroolipelit joo! Nykyään tosin kirjoitetaan paljon myös chateissa tai googledocseissa pareittain. Storium-sivusto on kans yks uus alusta. Mutta auta armias kun suomalaisia yrittäs niihin löytää.

  Mieletöntä silti että löytyy kaveri jonka kanssa pääsee kirjoittamaan yhdessä ja on samalla aaltopituudella editoinnin kanssa. <3 Yksisarvisia, kyseiset. Ja vampyyrit on klassikko, no shame in that. ;D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja