Luukku 06

6.12.2016 - 6:10 / grimbird.


06luukku
Huomioita: Temput alkavat loppua kesken. Pitää keksiä jotain uutta. Apua vielä 18 luukkua! Ihmiset taitavat olla tässä liian isoja vai mitä? Voi itkunpitkulainen! Piirsin metrovaunun valokuvasta läpi.

Kategoria: Englannissa, Joulukalenteri 2016, Yksinäisiä kuvia.Yksi vastaus - “Luukku 06”

  1. Jiipu Kirjoittaa:

    Tässä on oma kiusoitteleva kiinnostuksensa siitä, että luukkujen välistä tarinallisuutta ei avata: aistii jatkumoa ja käänteitä, mutta kokonaisuus pysyy runollisen tulkitsemattomana. Sama ominaisuus tekee CMX:n Talvikuningas-levystä niin kiinnostavan, riippumatta siitä pitääkö sitä musiikillisesti kiinnostavana tai onnistuneena, polveileva ja lukijan omaa mielikuvitusta potkiva tarina koukuttaa!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja