Punainen silakka ja Äiti Teresa

30.04.2016 - 14:34 / grimbird.




7 vastausta - “Punainen silakka ja Äiti Teresa”

  1. nemoria Kirjoittaa:

    Hyvä vaan kun sanoit. Jäi aiheen kommenteista sellainen mielikuva, että ihmiset eivät oikein ymmärtäneet, mitä tarkoitit. 😀 Ei ollut kyse kirjaimellisesta pyhimyksestä, vaan siitä, että ihminen ei oikeasti tehnyt hyvää. Tekiväthän kaikki hirmuhallitsijatkin jollain tavalla hyvää ja kuvittelivat itsensä ja kannattajiensa mielestä tekevänsä hyvää. Pitäisikö heidänkin pahat tekonsa jotenkin mitätöidä? Ihmisille on vain painunut mieleen positiivinen mielikuva Äiti Teresasta, mitä on hankala muuttaa.

  2. kjjo Kirjoittaa:

    <3

  3. Hpudas Kirjoittaa:

    Hieno sarjis sekoboltsiin keskusteluun! 😀

  4. arua Kirjoittaa:

    Mjoo, netissä noin yleisesti ottaen on helpoin olla sanomatta mitään, sillä jos muotoilee asian niin että sen voi vaikka tahallaan ymmärtää väärin niin se ymmärretään väärin. Ja monista ns. “tulenaroista” asioista tai ihmisistä on mahdotonta sanoa faktoja ilman, että joku ottaa sen itseensä. Henkilönpalvonta on yksi, ideologiat toinen… + muut aiheet joista ei voi keskustella.

    (Ja huoh, väärin ymmärtämisten välttämiseksi, jos joku tuttu näkee tämän niin en nyt puhu itsestäni, tiedän että omalla kohdalla syy ei ole muissa vaan lähes aina itsessäni… Mutta olen nähnyt tällaista “keskustelua” ihan tarpeeksi tietääkseni että sitä tapahtuu. >_>)

  5. grimbird Kirjoittaa:

    En ajatellut ekaa viestiä kirjoittaessani tuota väärinymmärryksen mahdollisuutta ollenkaan. Myöhemmin päätä seinään. Pom pom. Oppiihan näistä, mutta oli aika inhoittava kokemus. Hyvää keskustelua tuli Facebookin sarjakuvabloggaajien sivulle. Siitä esimerkiksi, että keneltä yleensä voi lainata hyvään tarkoitukseen. Voisiko niljakkeiden hyviäkin sanoja lainata ja mikä efekti tällaisella lainaamisella on.

  6. arua Kirjoittaa:

    Joo, periaatteessahan kuka tahansa voi sanoa jotain fiksua jostain asiasta, mutta toisaalta sitten pitäisi aina tarvittaessa mainita, ettei ole kyseisen henkilön kanssa muista asioista samaa mieltä… koska yleensä on vaarana että tilanne ymmärretään niin.

    Useinhan ihmisillä on taipumus olla joko puolesta tai vastaan, ja esimerkiksi jos yleisesti vihattu ihminen sanoo jotain niin asiasta ollaan ihan periaatteessa eri mieltä, vaikka kyseisellä ihmisellä voisi siinä asiassa ollakin pointtia. Tai sitten ei hyväksytä sitä, että palvottu henkilö olisi väärässä missään asiassa, vaikka aihetta kritiikkiin olisi… tai jopa toisin päin, muistaakseni esmes joku natsileffa sai kritiikkiä siitä että natsit esitettiin siinä ihmisinä, ja ajatus siitä että tavalliset ihmiset voisivat tehdä sellaisia asioita oli ilmeisesti liikaa. Vaikka se juuri on tärkein juttu mitä kyseisestä asiasta pitäisi muistaa. Muistaakseni sama leffa mistä on tehty ne memevideot…?

  7. inkubi Kirjoittaa:

    Hyvä vaan että kommentoit. En itsekään ollut tästä tietoinen. ;c Ja täytyy sanoa et hyvin suuri osa omastakin yleissivistyksestä on tullut siitä kun joku periksiantamaton vastarannankiiski uskaltaa mennä sinne silppurin eteen kommentoimaan, vaikka tietääkin paskamyrskyn seuraavan. 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja