Kello

14.01.2015 - 9:35 / grimbird.


kello_pieni
* How Many People Can Live on Planet Earth, David Attenborough
* Statistic of Future, Ted talk, Hans Rosling
Rosling vaikuttaa minusta aika optimistilta. Ei mielestäni ota tarpeeksi huomioon muita elämänmuotoja ja heidän tarpeitaan. Anteeksi kun lähteet ovat videoita, helpompi on kaivaa näitä.

Kategoria: Enemmän tai vähemmän tosikertomuksia.4 vastausta - “Kello”

 1. Azugi Kirjoittaa:

  Entä adoptio? Voisit antaa jo olemassa olevalle ihmiselle perheen ja kodin. ( : Vaikka adoptoitukin lapsi saastuttaa, hän on kuitenkin jo vääjäämättä olemassa. Mutta ainakaan adoptoidessa ei tarvitsisi itse luoda lisää elämää maapallolle, vaan sen sijaan voisi yrittää antaa jo olemassa olevalle elämälle paremman mahdollisuuden.

 2. Siina Kirjoittaa:

  Pädäm, sain luettua kaikki päivityksesi syyskuusta 2010. Olipas mukavaa, kiitos! Olet kyllä taitava ja monipuolinen, oikein miellyttävää lukea sinua. Kiitos kiitos! (Eksyin tänne Jarkon kautta, kun hokasin hänen kisupäivityksensä. Meillä on kaksi maine coonia. Purpör!)

 3. MJ Kirjoittaa:

  Myös sijaisperheenä/-vanhempana toimimista kannattaa miettiä ja tutustua muuhunkin vapaaehtoistoimintaan asian tiimoilta! Siten auttaa ehkäisemään monia ongelmia ja saa itsekin paljon, mikäli oman lapsen hankkiminen ei ole vaihtoehto. 🙂 Kannattaa myös muistaa, ettei se aina ole oma valinta, vaikka päättäisittekin yrittää, et silti välttämättä tule luonnollisesti raskaaksi.

 4. X Kirjoittaa:

  Asiaa! Tämä ahdistaa minuakin – onko oikein tehdä lisää ihmisiä tähän maailmaan? Kyllä ihmisen pitää nykyaikana kyseenalaistaa näinkin luonnollinen asia kuin lisääntyminen. Ei voida vaan laput silmillä putkautella vauvoja maailmaan ja kuvitella että heillä on hyvä tulevaisuus.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja