Mitäs tuumailette sarjakuvabloggaajat?

12.06.2014 - 10:12 / grimbird.




8 vastausta - “Mitäs tuumailette sarjakuvabloggaajat?”

  1. Tatar Kirjoittaa:

    Olen jo nyt erittäin messissä. o/

  2. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    HELL TO THE YEAH! Aivan upee idea 😀 Mitenhän tapaamisen vois käytännös toteuttaa? Ehkä pitäs aloittaa fb ryhmässä keskustelu aiheesta.

  3. kokkoroo Kirjoittaa:

    Ois mahtavaa, hienoa että joku viimein ottaa härkää sarvista ja ajaa asiaa hieman eteenpäin 🙂 Oon tästä parin bloggaajan kans haaveillu! Ite oon miettiny, että ihan vaan joku yhteinen piknik tms voisi olla hauska ja helppo järjestää, mutta joku tapahtumaki ois hyvä! Sarjisfestarit ois kyllä ihan luonnollinen paikka kohdata ja varmaan kerää suurimman osan blogittajista samoille seuduille, mutta varmaan aika paljon ihmisiä on kiinni Pienlehtitaivaassa? Jotenkin päin organisoituna miitistä saattaisi jäädä enemmän käteen kuin pelkästä yhteen kerääntymisestä, mitenhän sen voisi hoitaa! Jännää!

  4. Henry Kirjoittaa:

    Jee! Hyvä idea!
    Kyllähän näitä sarjisblogeja on kohta kymmenen vuotta piirretty. Olisi jo aikakin nähdä muita. 🙂

  5. grimbird Kirjoittaa:

    Mietin samaa kokkoroo ja yritän itsekkin olla Pienlehtitaivaassa kiinni. En edes tiedä kuka on vastuussa festariohjelmista yleensä, mutta yritän selvitellä josko tapaaminen mahtuisi ohjelmistoon. Yrittäkää tekin selvitellä ja liittykää Facebookin ryhmään mikäli ette vielä ole siellä niin jatketaan keskustelua siellä.

    Tarvittaisiin kiinteä aika, ettei tarvitse olla juoksentelemassa koko ajan ja etsimässä ihmisiä. Sitten tarvittaisiin paikka johon mahtuu porukkaa ja jonne saa kokoontua. Paikan järjestäminen kävisi parhaiten ehkä jonkun sellaisen toimesta jolla on festariauktoriteettia. Olisiko hyvä jos saataisiin paikka jossa on useita pöytiä niin voidaan käyttää niitä ryhmissä vaikka tutustumismielessä tai sitten jokaisessa pöydässä on erilainen blogiin liittyvä aihe ja voidaan pomppia pöydästä toiseen.

  6. Mireille Kirjoittaa:

    Facebook ryhmä? Kenen mikä missä milloin miten hä?

  7. Sarjisbloggaajat-miitti? | surkuhupaisaa Kirjoittaa:

    […] aiheesta lukikin aikaisemmin jo Harmaan pupun päiväkirjassa mutta pyynnöstä pistetään asiasta tännekkin ja hyötykäytetään hieman kuukauden blogin […]

  8. grimbird Kirjoittaa:

    Facebookissa on Sarjisbloggaajat niminen ryhmä. Lähetä pyyntö että joku lisää jäseneksi. Näkyvyyttä blogille sekä tukea ja neuvoja tarpeen vaatiessa.

    Lähetin viestiä Helsingin festarien järkkääjille maanantaina mutta en ole saanut vielä vastausta.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja