Corfe Castle

8.12.2013 - 0:28 / grimbird.
2 vastausta - “Corfe Castle”

  1. nti Täti Kirjoittaa:

    Cream tea on tosiaan kokemisen arvoinen juttu. Ilmeisesti double cream on jotenkin kokoon keitettyä kermaa, siis ihanan rasvatönkköinen kokemus kaiken kaikkiaan! Meidän annoksessamme ei tosin ollut mansikoita muuta kuin hillona, höh.

  2. Möme Kirjoittaa:

    Tää on ihana, ja hienosti piirretyt rauniot myös.

    Kermasta: paksu, mutta juokseva double cream on aivan normaalisti tuotettua kermaa, jonka rasvapitoisuus vain on suuri, yleensä lähellä 50 prosenttia. _Clotted cream_ taas, jota tuolla lounaisosassa maata on perinteisesti cream tean kanssa tarjoiltu, valmistetaan tosiaan keittämällä kokoon. Se onkin enemmän voita kuin kermaa 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja