Lulworth Cove

25.10.2013 - 10:53 / grimbird.
4 vastausta - “Lulworth Cove”

 1. Lasse Kirjoittaa:

  Todella hienoa nähdä vesivärien käyttöä (ellei sitten Photarista löydy jo jotain vesivärijälkeä tarkkaan emuloivaa työkalua, en ihmettelisi!) ja vielä näin yhtenäistä pitkissä pätkissä. Olkoonkin, että aika ohuita kerroksia ja valkosella on paljon tilaa, mutta silti arvostan kovasti. Ja samaistun 🙂

 2. grimbird Kirjoittaa:

  Kiitoksia! =:D

  Vesivärillä on tehty. Käytän sellaista sivellintä johon saa vettä sisälle. On kätevä. Piirrän sellaiselle paperille joka ei kestä vettä kovin hyvin. Välillä se rajoittaa värittämistä. Olen joskus kokeillut vahvempia kerroksia mutta jotenkin ne eivät toimi kovin hyvin pupujen kanssa. Varmaan viivan takia. Jos viivanpaksuus vaihtelisi enemmän ja jälki olisi säntillisempää niin tumma vaalea kontrasti toimisi ehkä paremmin.

  Kuulin kaverilta että jossain piirto ohjelmassa joka ei ollut Photari, löytyi joku hyvä vesiväri työkalu. Ohjelma oli muistaakseni halpa ja siitä oli ladattavissa koeversio. Täytyypä kysellä siitä niin voin pistää linkin tänne. =:D

 3. Lasse Kirjoittaa:

  No niin tietysti! Arvatenkin myös ‘kumoa’-toiminnolla varustettu, että minun ainoastaan orgaanisiin väreihin tottuneilta poropeukaloilta loppuu varmasti kysyntä. Hirveää jos minäkin joudun vielä jotain OPETTELEMAAN.
  No, ehkei se niin suuri vääryys olisi. Viimeisimpäänkin tilaustyöhön tuli toiveita siinä vaiheessa kun työ oli jo valmis 😀 Niin kuin minulla olisi työkalurivi lassoineen ja kloonausnappeineen siinä paperin vieressä.

 4. grimbird Kirjoittaa:

  Se ohjelma oli Paint Tool Sai, vihdoin sain tänne laitettua vastauksen.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja