Muutto

8.07.2013 - 8:52 / grimbird.




8 vastausta - “Muutto”

  1. Myry Mustaparta Kirjoittaa:

    Susipari kuulostaa paljon paremmalta. 🙂

  2. kimalainen Kirjoittaa:

    onnea uudesta pesäkolosta! en minäkään osaa avokki olla, tuntuu laatikolta ja laatikot on tylsiä, ellei sellaiseen tee majaa. tai ole kissa.t

    (minä siis olin ennen kitsune, mutta nyt uskallan käyttää omaa nimeäni ^^ )

  3. kettu Kirjoittaa:

    Tiiätkö mitä. Nämä on monesti hurjan söpöjä nämä merkinnät, mutta kun ei keksi mitään muuta sanottavaa kun <3 niin se on vähän hankalaa.
    Siksi ajattelin, että semmoinen tykkää- nappi tai muu vastaava hommeli olis tosi kiva. Voisin kertoa että tykkäsin höpsöstä merkinnästä, vaikken keksisi miten sen muotoilisin.

  4. grimbird Kirjoittaa:

    Kiitos onnitteluista! Jee!

    Ei ole tullut mieleen lisätä tykkäysnappia. Ei varmaan ole muita tykkäysnappeja kuin Facebookin tässä saatavilla. Ehkäpä sellaisen voisi lisätä. =:)

  5. annamy Kirjoittaa:

    Ootte söpöjä 🙂

  6. nti Täti Kirjoittaa:

    <3

  7. Kumiko Kirjoittaa:

    Voi kuule, se on Jarkon päätös miksi hän sinua tästä eteen päin kutsuu 🙂

    Mun ukko alkoi heti puhumaan musta avovaimona josta olin hetken ihan WTF?! -fiiliksillä. Mutta se tuntuu paljon aikuismaisemmalta nimitykseltä kuin “tyttöystävä” ;3

  8. Lapsonen Kirjoittaa:

    Onnea uuteen kotiin! Miulle ja omalle poikaystävälleni tuli tää avopari-termi ihan nurkan takaa Kelan kautta, kun piti asuntohakemukseen määritellä että asuuko avopuolison kanssa. :’D Hetki jos toinenkin meni miettiessä että meneekö päätelmät nyt oikein.. Kuulostaa niin kummalliselta.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja