Mahakipu

25.06.2013 - 8:30 / grimbird.




11 vastausta - “Mahakipu”

  1. Petrus Kirjoittaa:

    Mikä siellä vatsassa sitten oli? Itse kävin läpi ultraäänet, ambulanssikyydit ja tähystykset mutta mitään ei löytynyt. Ei tarvittu leikkausta kun aamulla oli jo parempi olo ja kävelin kotiin 🙂

  2. Kumiko Kirjoittaa:

    Ensimmäinen järkytys “Raskaustesti! Iik! Onko Heta raskaana OMG!” :’D

    Ja sen jälkeen mua vaan pelotti tän sarjiksen kautta sun puolesta. Mutta hyvä että olet nyt kunnossa. Mua olisi pelottanut ihan hemmetisti tuo leikkaus O__O’

    Jos mulle oltais sanottu että “Sut viedään kätilöopistolle” niin olisin saman tien ajatellu salaliittoteoriia että ne aikoo ottaa mun esikoisen sikiön ja kasvattaa sen putkessa tai jotain.

  3. grimbird Kirjoittaa:

    Umpilisäke poistettiin, huomasin juuri että olisin voinut kertoa sen selkeämminkin. =:P

    Raskaustesti hiukan pelotti. Ryhdyin muistelemaan että söin juuri ruokaa jossa oli inkivääriä ja siideriäkin olin juonut. Onneksi ei ollut positiivinen.

  4. nti Täti Kirjoittaa:

    Vau mikä kertomus! Huokuu kaikesta pelosta ja jännityksestä huolimatta potilaan luottamusta ja henkilökunnan lempeää “asiat tuppaavat järjestymään”- asennetta. Jotenkin sitä on mediassa niin tottunut “kaikki meni pieleen ja hoitajakin oli töykeä”-tyylin juttuihin että tämä sinun kuvauksesi läikkyy lämpimästi sydämessä kyllä vielä pitkään. <3

  5. annamy Kirjoittaa:

    Hui! Onneksi kaikki päätyi hyvin 🙂

  6. norpatti Kirjoittaa:

    Huh! Olipas tää mielenkiintonen. Eläydyin jotenki ihan täysillä! Mahtava! 😀

  7. Yuki Kirjoittaa:

    Samaistuin, koska itseltäni umpilisäke poistettiin 13-vuotiaana. 😀 Se nukutus kyllä silloin hiukan pelotti ja sängystä nouseminen oli leikkauksen jälkeen aika tuskallista!

    Mut toipumisia sinne.

  8. Inku Kirjoittaa:

    Toi leikkauspöytä näyttää ihan kidutuspöydältä. :’DD

  9. kimalainen Kirjoittaa:

    hurjaa että jouduit odottamaan noin tolkuttoman kauan oireiden alkamisen jälkeen! kauan siis ottaen huomioon että olit sairaalahoidossa. viikonloppuina on kehno sairastaa, kun on vähemmän henkilökuntaa, ja aina on joku jolla on esim. silmä taskussa ja se pitäisi asentaa takaisin paikalleen, mutta on se silti kehnoa :/ been there, done that.

  10. montrtih Kirjoittaa:

    No voi! Tämän siitä saa kun ei muista seurata sarjista, menee tälläiset hommat ohi. Toivottavasti olet jo terve ja siellä on muutenkin kaikki hyvin.

  11. iwory Kirjoittaa:

    Hih! Mä oon kans B+ eli Be Positive <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja