Battle esinäytös

30.01.2013 - 17:36 / grimbird.Mokoma Kiemura! Ei ole hyvin mennyt Battlen piirtäminen. On niin hirmuisasti kaikkea muuta pakkotehtävää ja haaste on vaikea. Graaah! Tein hiukan sarjakuvaa, mutta jätin kesken ja hylkäsin. Tässä yritelmä siis, oikea haastesarjis tulossa:


Ja pidemmälle en päässytkään. Tälle ei ole tulossa jatkoa, mutta Battlelle on! Sitten joskus…

 

Kategoria: Harmaan pupun päiväkirja, Sarjakuvapiirtäjäbattle.Yksi vastaus - “Battle esinäytös”

  1. kiemura Kirjoittaa:

    Kauneutta! Näyttää ihan joltain nätiltä lastensarjakuvalta! Robobobo sulattaa sydämeni, oih! Vasta toisella lukukerralla oivalsin mitä se kisuli jahtaa! Muuh, harmi kun ei tule lisää tuota söpöyttä!:3

    Liika murehtiminen toisaalta lamauttaa ja heittää ihmisen ahdistuksen syövereihin ;_;

    Oravan hahmon ärsyttävyys toisen piirrettynä on kyllä jotain hienoutta! *punast* Somaa ja kaunista on tässä kaikki! Oot hyvä ja sellaisena pysyt! Ongelma ei taida olla siinä, ettetkö pystyisi piirtämään sitä haastesarjista, vaan siinä, ettet taida kovin helpolla kelpuuttaa tuotoksiasi siihen! Ooh…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja