Valittuja sanoja

26.10.2011 - 7:23 / grimbird.


 

Sarjakuva lähti siitä raivosta jonka koin juteltuani ystäväni kanssa siitä miksi ja miten sukupuoli vaikuttaa ihmisten suhtautumiseen. Joskus kyllä huomaan ajattelevani etten ole tarpeeksi naisellinen, niin että mikä lienee oikea näkökanta. Tämäkin on varmaan tilanne kohtaista. Aiheeseen voisi palata rauhallisemmin joskus tulevaisuudessa. =:P

Kategoria: Harmaan pupun päiväkirja.4 vastausta - “Valittuja sanoja”

 1. norpatti Kirjoittaa:

  Jes! Hyvä Heta!

 2. annamy Kirjoittaa:

  Olen itse viettänyt tämän suuntaisten ajatusten parissa paljon aikaa. En ollenkaan ajattele itseäni ensisijaisesti naisena vaan omana persoonana. On aina hämmentävää tavata ihmisiä jotka olettaa mun toimivan tietyn naiskaavan mukaisesti mutta toisaalta _niitä_ on mahtavaa hämmentää toimimalla omana itsenään.
  En myöskään käsitä miksi ihmiset pitää vauvasta asti värikoodata sukupuolia vastaavasti. Itse aion kapinoida tätä tapaa vastaan niin paljon kuin voin =)

 3. grimbird Kirjoittaa:

  Tästä aiheesta saisi kyllä väännettyä vaikka jos mitä. Ensin voisi olla tarpeen kirjoittaa ajatukset selviksi monesta näkökulmasta. Sitten kun on aikaa!

  Olisikohan hei hyvä ajatus tehdä tästä joku mindmapin kaltaista muotoa oleva sarjakuva, jota voisi vääntää useampi nainen samalla istumalla pöydän ääressä. :O

 4. Aino S Kirjoittaa:

  Hieno!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja