Melkein nujersit minut Cosmopolitan!

20.07.2011 - 23:00 / grimbird.


 

Cosmopolitan toimii kuten hämärä hatusta vedetty uskonlahko. Isketään pelkoihin ja epävarmuuksiin ja annetaan pelastus kovaan hintaan. Mitään pelastusta ei tietenkään ole luvassa, mutta jotain lohtua lahkolaiset kaiketi uskossaan saavat. Tein teininä palautekirjeen Cosmopolitanille. Arvostelin kirjeessä Cosmopolitanin arvomaailmaa. En tietenkään saanut vastausta. Hävettää että tämän ikäisenä piti vielä antaa itseluottamuksen horjahtaa.

Kategoria: Harmaan pupun päiväkirja.Yksi vastaus - “Melkein nujersit minut Cosmopolitan!”

  1. jussip Kirjoittaa:

    Cosmo toimii kuten keltainen lehdistö yleensäkin: haetaan joku ääriesimerkki ja annetaan ymmärtää että se edustaa normaalia keskivertotallaajaa. Lopputulos on yhtä lähellä totuutta kuin Disneyn elokuvat ovat luonnonvaraisten eläinten normipäivää.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Mitäs täältä löytyy?

Linkit

Arkistoja